як давно ви займаєтеся репетиторством? Звідки ви берете клієнтів? На сайтах пошуку репетиторів і за допомогою рекомендацій, тобто по сарафану? Цими інструментами користуються всі викладачі і тому у більшості низький дохід. Як і більшість ваших колег, ви не контролюєте ці інструменти і залежите від того, як вони працюють сьогодні і як вони працюватимуть завтра. 80% всіх грошей, які платять клієнти в Росії, отримують кращі 20% репетиторів! Решта викладачів задовольняються тим, що залишається. До якої групи належите ви?Для вас є хороші новини! Ви можете потрапити в ці 20% і сильно збільшити свій дохід. Секрет професійних репетиторів простий-вони знають набагато більше інструментів, ніж просто рекомендації. Вони вміють створювати потік учнів, знають собі ціну і завантажують свій розклад кращими і платоспроможними учнями.
Мене звуть Юрій співак, і я знаю про що говорю, тому що я входжу в ці 20%. До 2017 року я професійно займався репетиторством, поки повністю не перейшов в управління своїм освітнім центром "Хочу знати". У рік у нас займається більше 1000 учнів! Моя ставка на індивідуальні заняття 20 000 руб/міс, а заняття в групі коштують учням 14900 руб/міс. У минулому році я вів платний онлайн курс з математики на 200 осіб! Весь мій досвід залучення учнів і роботи з ними я зібрав в курсі "Генератор грошей репетитора. Як вийти на 100 000 рублів і більше " настав час для вас опрацювати свою власну систему пошуку і роботи з учнями і увійти в 20% професійних репетиторів!
в курс входить: 1. 4 вебінари по 1,5 години. Ви будете брати участь наживо і зможете також дивитися їх у записі. Курс проходить протягом 2х тижнів в онлайн.
1. Як вибудувати чергу з учнів.
- бази репетиторів. Як правильно з ними працювати, щоб вони залили вас заявками
- Річка клієнтів з Avito, форумів, дощок оголошень
- Робота в соцмережах. Інструменти, які дійсно працюють.
- подія продажу - ваш постійний генератор клієнтів
- Партнерська програма-Вас продають всі ваші знайомі
- Ваша команда партнерів-команда репетиторів, які разом йдуть в ТОП 20%
- Партнерство з освітніми центрами
- виступи в організаціях. Закрийте половину розкладу за один виступ
- правильна робота з діючими учнями. Реферальна програма.
- месенджери та Чати — нові джерела клієнтів
- Як створити презентацію. Магніт для клієнтів
- продаючий сайт. Постійний потік клієнтів з інтернету
- безкоштовний продукт. Збираємо максимум заявок
- правильні відгуки. Як записати відгуки, які продають самі
- Як зробити красиву і дійсно продає відеопрезентацію
- Список
- підвищення цінності занять. 4 моделі цінності для підвищення ціни в 2 рази.
- лінійка довгострокових продажів. Учні на все життя
- додаткові продажі. Отримуйте більше грошей від кожного клієнта
- правильна ціна, прийоми зі знижками. Більше грошей з кожного заняття
- Бонус: Як говорити з клієнтами так, щоб вони купували. Техніки продажу
- правильний договір з учнем - ваша запорука занять без пропусків
- Оплата вперед. Вибудовуємо надійну систему оплати вашої праці
- Відмова від складних учнів
- постійне поліпшення вашої особистої системи "генератор грошей репетитора"
- Бонус: Як вийти на рівень експерта і заробляти більше 300 000 руб в місяць навіть в регіонах