Що нового?

Придбаний Генератор грошей репетитора. Як вийти на 100 000 рублів (Юрій співак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3280 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 103.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як давно ви займаєтеся репетиторством? Звідки ви берете клієнтів? На сайтах пошуку репетиторів і за допомогою рекомендацій, тобто по сарафану? Цими інструментами користуються всі викладачі і тому у більшості низький дохід. Як і більшість ваших колег, ви не контролюєте ці інструменти і залежите від того, як вони працюють сьогодні і як вони працюватимуть завтра. 80% всіх грошей, які платять клієнти в Росії, отримують кращі 20% репетиторів! Решта викладачів задовольняються тим, що залишається. До якої групи належите ви?

Для вас є хороші новини! Ви можете потрапити в ці 20% і сильно збільшити свій дохід. Секрет професійних репетиторів простий-вони знають набагато більше інструментів, ніж просто рекомендації. Вони вміють створювати потік учнів, знають собі ціну і завантажують свій розклад кращими і платоспроможними учнями.

Мене звуть Юрій співак, і я знаю про що говорю, тому що я входжу в ці 20%. До 2017 року я професійно займався репетиторством, поки повністю не перейшов в управління своїм освітнім центром "Хочу знати". У рік у нас займається більше 1000 учнів! Моя ставка на індивідуальні заняття 20 000 руб/міс, а заняття в групі коштують учням 14900 руб/міс. У минулому році я вів платний онлайн курс з математики на 200 осіб! Весь мій досвід залучення учнів і роботи з ними я зібрав в курсі "Генератор грошей репетитора. Як вийти на 100 000 рублів і більше " настав час для вас опрацювати свою власну систему пошуку і роботи з учнями і увійти в 20% професійних репетиторів!

в курс входить: 1. 4 вебінари по 1,5 години. Ви будете брати участь наживо і зможете також дивитися їх у записі. Курс проходить протягом 2х тижнів в онлайн.
1. Як вибудувати чергу з учнів.
  • бази репетиторів. Як правильно з ними працювати, щоб вони залили вас заявками
  • Річка клієнтів з Avito, форумів, дощок оголошень
  • Робота в соцмережах. Інструменти, які дійсно працюють.
  • подія продажу - ваш постійний генератор клієнтів
  • Партнерська програма-Вас продають всі ваші знайомі
  • Ваша команда партнерів-команда репетиторів, які разом йдуть в ТОП 20%
  • Партнерство з освітніми центрами
  • виступи в організаціях. Закрийте половину розкладу за один виступ
  • правильна робота з діючими учнями. Реферальна програма.
  • месенджери та Чати — нові джерела клієнтів
2. Як виділитися на тлі конкурентів, щоб займалися саме у вас.
  • Як створити презентацію. Магніт для клієнтів
  • продаючий сайт. Постійний потік клієнтів з інтернету
  • безкоштовний продукт. Збираємо максимум заявок
  • правильні відгуки. Як записати відгуки, які продають самі
  • Як зробити красиву і дійсно продає відеопрезентацію
3. Як продавати дорого. Продаюча лінійка продуктів.
  • Список
  • підвищення цінності занять. 4 моделі цінності для підвищення ціни в 2 рази.
  • лінійка довгострокових продажів. Учні на все життя
  • додаткові продажі. Отримуйте більше грошей від кожного клієнта
  • правильна ціна, прийоми зі знижками. Більше грошей з кожного заняття
  • Бонус: Як говорити з клієнтами так, щоб вони купували. Техніки продажу
4. Як збільшити дохід за рахунок системної роботи з учнями.
  • правильний договір з учнем - ваша запорука занять без пропусків
  • Оплата вперед. Вибудовуємо надійну систему оплати вашої праці
  • Відмова від складних учнів
  • постійне поліпшення вашої особистої системи "генератор грошей репетитора"
  • Бонус: Як вийти на рівень експерта і заробляти більше 300 000 руб в місяць навіть в регіонах
запишіться на курс "Генератор грошей репетитора. Як вийти на 100 000 рублів і більше" прямо зараз і зовсім скоро ви увійдете в 20% кращих репетиторів. Станьте справжнім професіоналом своєї справи і отримаєте величезну перевагу над іншими всього за 4 заняття!

Угорі