Що нового?

Набір учасників Гениально! От Пикассо до Стива Джобса: как раскрыть свой творческий потенциал (Род Джадкинс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 103 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 17.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 44708

геніально! Від Пікассо до Стіва Джобса: як розкрити свій творчий потенціал і домогтися успіху

Книга у форматах FB2, PDF, EPUB, MOBI, DOC, TXT, RTF
Об'єм: 310 стор 38 ілюстрацій
Автор: Род Джадкінс

Про книгу:
Герої цієї книги-реальні люди, які показують приклад, як перетворювати звичайне в екстраординарне, в самих різних сферах людської діяльності: від образотворчого мистецтва до літератури, від інформаційних технологій до індустрії розваг, від науки до комерції, від архітектури до медицини і багатьох інших. Сальвадор Далі, Роальд Даль, Марк Твен, Стівен Спілберг, Стенлі Кубрик, Френсіс Форд Коппола, Заха Хадід, мір Імран, Карл Лагерфельд, Алессандро Мікеле – багато з тих людей, з історіями яких ви познайомитеся в цій книзі, не мали природного таланту і особливих можливостей. Але вони зуміли відшукати методи, що дозволили досягти блискучих результатів у своїй професії або захопленні, домогтися популярності і головне – запропонувати світу щось особливе. Історії їхнього успіху ретельно підібрав і узагальнив для вас відомий британський художник, людина, що володіє гострим нестандартним поглядом на світ і широко затребуваний в якості креативного консультанта.

" ось уже двадцять років я навчаю студентів Центрального коледжу мистецтва і дизайну Святого Мартіна в Лондоні – одного з кращих профільних університетів в світі – технікам, описаним в цій книзі, щоб допомогти їм розкрити свій потенціал. Під час лекцій і семінарів для найуспішніших компаній на кшталт Apple, Samsung і Porsche я також вдаюся до цих історій, щоб надихнути своїх слухачів на використання креативного мислення. Тепер я хочу поділитися ними з вами". (Рід Джадкінс)

Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/rod-dzhadkins/genialno-ot-pikasso-do-stiva-dzhobsa-kak-raskryt-svoy-tvorch/

Угорі