Що нового?

Придбаний Геніально просто: публікуй листи і заробляй від 100 000 рублів на місяць (Антон Рудаков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 317 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
публікуй листи і заробляй від
100 000 рублів на місяць, не виходячи з дому
Ніякі вкладень, партнерок, сайтів і ютуба.
Найкраще антикіризове рішення 2020 для новачків
Привіт. Мене звуть Антон Рудаков. Останні 2 роки я успішно займаюся лідогенерацією під ключ. Співпрацюю з онлайн-школами, інфобізнесменами та інтернет-компаніями і привожу їм передплатників в їх проекти.

Передплатників привожу клієнтам партіями від 200 до 2000 чоловік за раз. І з кожного наведеного передплатника заробляю від 15 до 20 рублів чистого прибутку, нічим не ризикуючи, тому що всі витрати несуть замовники.
Практично кожен день я отримую нові замовлення і стабільно заробляю понад 200 000 рублів щомісяця, виконуючи роботу прямо на смартфоні і витрачаючи на виконання одного замовлення не більше 30 хвилин.

Послуга, яку я надаю, дуже затребувана, особливо зараз під час кризи, так як бізнесу доводиться терміново перепрофілюватися і розвивати канали Інтернет-продажів, і багатьом з них гостро потрібні цільові Передплатники, яким можна буде продавати товари і послуги.
Саме про цю послугу, про те як її виконувати і як заробляти завдяки їй, не виходячи з дому, я хочу розповісти вам в своєму навчальному курсі. Курс присвячений всім тим, хто зіткнувся з кризою під час пандемії і бажає не тільки швидко поправити своє матеріальне становище, а й зайняти прибуткову нішу на роки вперед.

Ловіть момент!
Знайти всього кілька клієнтів і заробити аж до 100 000 рублів в перший же місяць може кожен новачок незалежно від віку, місця проживання і навичок комп'ютерної грамотності.
Робота не вимагає абсолютно ніяких вкладень і спеціальних навичок. Вам не доведеться створювати сайти, возитися з Ютубом, брати участь в партнерських програмах.

Все, що вам потрібно буде робити - це брати листи клієнтів, публікувати їх на спеціальному майданчику і отримувати свою винагороду від 2000 До 40 000 рублів за кожне виконане замовлення.
Минулого місяця для того, щоб переконатися в тому, що моя технологія працює не тільки у мене, але і У інших людей, я надав її на ознайомлення кільком учасникам своєї закритої групи в телеграмі. Результати їх тестування мене порадували. Раз вийшло у них, вийде і у вас.

https://privatelink.de/?https://antbiz.ru/lead

Угорі