Що нового?

Придбаний [Генні Ключі Росія] Втілення. Тариф Разом

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3898 ГРН
Учасників: 0 з 27
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 150.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
є така прекрасна казка "Цветик-семицветик". У ній сплелися реальність і чари. Маленька героїня отримує дивовижний квітка з сімома пелюстками, який може виконати будь-який її каприз. У міру того, як дівчинка витрачала пелюстки на свої бажання, вона дізналася секрет життя. Того життя, яка проходить не дарма.

Ми, сім представниць міжнародного співтовариства генних ключів Росії, об'єднані спільною любов'ю до передачі генних ключів, до дослідження людської природи, її потенціалу і можливостей, представляємо практичний онлайн-курс "втілення". Кожна з нас, як той пелюстка чарівного квітки, готова поділитися своєю силою.

Використовуючи генні ключі для самопізнання і роботи з людьми, ми накопичили знання, досвід і практичні інструменти, які перевірені нами. Тут зібрані наші особисті напрацювання, а також вправи з різних областей психології, психогенетики та арт-практики.

Наш інтегрований досвід дає можливість і новачкові, і людині, яка глибоко занурена в дослідження, і людям, які здійснюють передачу генних ключів, приєднатися до переживання того, як знання втілюється в реальність.

Курс складається з 3-х частин, які відповідають структурі Золотого шляху:

1-а частина: я є. Я дію.

У цій частині ми ділимося особистим досвідом проживання і розуміння сфер послідовності активації: справа життя, еволюція, сяйво і мета нашого втілення.

Ми показуємо на своєму прикладі:
ο як працює кожна лінія;
ο як ми сприймаємо те, що відбувається з нами, залежно від активацій;
ο як з'єднати кожну Сферу з лінією та генним ключем;
ο даємо інструменти і практики, які спрямовані на розкриття кожної сфери і лінії з різних сторін.

2-а частина: Я і ти. Мистецтво Любові.

Ця частина присвячена роботі з послідовністю Венери. Тут інтегрований наш досвід зняття захисних установок, що спливають у відносинах і в проживанні сакральної рани.

Інструменти, зібрані в цій частині дозволяють:
ο розкрити помилкові ментальні установки;
ο навчитися проживати свої емоційні стани;
ο висловлювати свої почуття;
ο вносити гармонію у відносини.

3-я частина: Я і ми. Ціле.

Перлина. Тут ми поділимося унікальним досвідом, який ми зараз переживаємо. Він про роботу в команді, де немає керівника, немає конкуренції і взаємодія організовано за принципом довіри і взаємоповаги. Це досвід про те, коли рушійним імпульсом до процвітання стає не страх виживання, а визнання місця і ролі кожного члена команди, як частини цілого.

Завершує курс практика " стикування. Лінія Індивідуації.“

Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://genekeys.ru/voploshhenie/

Угорі