Що нового?

Придбаний Геть лінь, пови свою результативність! Аудіонастрой для жінок і чоловіків (Олександр Свіяш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 644 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
багато хто вважає себе занадто ледачими, хоча нерідко ніяких підстав для такої думки немає.
Чи можна перестати бути незадоволеними собою, і в разі необхідності стати більш активним і ініціативним людиною, не здійснюючи насильства над собою? Можна!

Хронічна втома... Відсутність енергії... Низький рівень мотивації...
нестача сили волі... Страх перед труднощами... Неорганізованість...

ЧОМУ ЛІНЬ ТАК НЕБЕЗПЕЧНА? НАВІЩО ПОЗБАВЛЯТИСЯ ВІД ЛІНІ?
  • Ми всі дуже любимо лінуватися. Вважаємо, що все встигнемо потім.
  • така позиція вкрай небезпечна – розвивається постійна лінь.
  • постійна лінь призводить до ще більш негативних наслідків: апатія, втрата інтересу до подій і до життя в цілому.
  • вчені довели, що лінь – це хвороба психологічного характеру. Простіше кажучи, лінь – це захворювання душі.
  • до нападів ліні схильний абсолютно кожна людина, проте є люди, яким вдалося перемогти Лінь у своєму житті.
цей настрій допоможе вам стати високоефективною людиною, наповнитися енергією, щоб легко досягати своїх цілей.
і:
  • наповнить вас ентузіазмом і прагненням діяти
  • додасть сил і енергії
  • зробить вас ініціативною та активною людиною
  • допоможе повірити в себе і в своє майбутнє
чому ми так впевнені в РЕЗУЛЬТАТАХ?Настрій працює з вашими підсвідомими переконаннями, негативними програмами. Які, як правило, дуже складно змінити або навіть помітити на свідомому рівні.
А адже саме від цих переконань і залежить наша поведінка. Від них залежить те, яким життям ви живете і те, що у вас є прямо зараз.
Аудіонастрой містить в собі 110 позитивних переконань (ПУ), завдяки яким і будуть відбуватися потрібні зміни.. Установки закодовані (ви чуєте звуки природи).
Для того, щоб поміняти негативні переконання на позитивні, вам не треба читати ці установки по 1000 разів кожен день.
Досить Слухати аудіонастрой одну годину в день протягом 40 днів.

ВИ ПРОСТО СЛУХАЄТЕ АУДІОНАСТРОЙ І СТВОРЮЄТЕ СОБІ БІЛЬШ КОМФОРТНЕ І ЩАСЛИВЕ ЖИТТЯ!

Ви будете керуватися новими установками в повсякденному житті, якщо прослухаєте програму 40 днів.
За рахунок використання в програмах ефекту бінауральних биття мозок переводиться в тета-стан, характерний для геніальних осяянь.
У цьому стані повноцінно функціонують відразу дві півкулі головного мозку і інформація записується в підсвідомість, минаючи фільтри свідомості.
Пропонована аудіотехнологія проста у використанні, ефективна і абсолютно екологічна!
Її цінність підтверджена результатами наукових досліджень і 20-річним досвідом застосування в різних країнах світу.

позитивні установки:

1. Я прошу вибачення у себе за невдоволення результатами своєї праці
  2. Я прошу вибачення у себе за невдоволення своїми життєвими успіхами і досягненнями
  3. Я прошу вибачення у себе за те, що не ціную свої досягнення
  4. Я прошу вибачення у себе за те, що не радію своїм успіхам
  5. Я прошу вибачення у себе за те, що не визнаю своїх успіхів і досягнень
  6. Я прошу вибачення у себе і свого тіла за всі накопичені за життя образи на себе
  7. Я прошу вибачення у себе і свого тіла за всі накопичені за життя негативні емоції
  8. Я прошу вибачення у себе за те, що не всі справи доводжу до кінця
  9. Я прошу вибачення у себе за всі невиконані обіцянки
  10. Я прошу вибачення у себе за те, що часто не дозволяю собі робити те, що мені хочеться насправді
  11. Я прошу вибачення у себе за те, що Лаю себе за лінь
  12. Я прошу вибачення у себе за те, що Лаю себе за низький життєвий тонус
  13. Я прошу вибачення у себе за те, що Лаю себе за небажання щось робити
  14. Я прошу вибачення у себе за те, що не вмію радіти життю
  15. Я прошу вибачення у себе за те що не вмію себе хвалити
  16. Я прощаю себе за лінь
  17. Я прощаю себе за низьку результативність
  18. Я прощаю себе за низький життєвий тонус і втому
  19. Я прощаю себе за поганий настрій і небажання взагалі що-небудь робити
  20. Я прощаю себе за відсутність ентузіазму та мотивації
  21. Я прощаю себе за всі накопичені за життя образи на себе
  22. Я прощаю себе за те, що не всі справи я хочу робити
  23. Я прощаю себе за всі недороблені справи
  24. Я прощаю себе за всі невиконані обіцянки
  25. Я прощаю себе за всі необдумані обіцянки
  26. Я прощаю себе за безлад в квартирі і на робочому місці
  27. Я прощаю себе за безлад у справах і документах
  28. Я прощаю себе за те, що не всі справи я хочу доводити до результату
  29. Я прощаю себе за всі свої помилки
  30. Я прощаю себе за те, що можу встигати і робити більше, але не роблю цього
  31. Я прощаю себе за те, що деякі справи я відкладаю на останній момент
  32. Я прощаю себе за те, що іноді мені доводиться переробляти свою роботу
  33. Я прощаю себе за те, що деякі справи мені доводиться робити в поспіху
  34. Я повністю стираю всі спогади про те, як мені доводилося змушувати себе робити щось неприємне
  35. Я повністю стираю всі спогади про те, як у мене не виходило зробити щось заздалегідь і потім доводилося робити в поспіху
  36. Я повністю стираю всі неприємні спогади про те, як мені не хотілося щось робити
  37. Я повністю прощаю себе і приймаю себе з тими силами і можливостями, які дав мені Бог
  38. Відтепер Я назавжди відмовляюся від спроб порівнювати свою результативність з результативністю інших людей
  39. Відтепер я схвалюю себе у всьому
  40. Відтепер я помічаю і ціную всі свої досягнення
  41. Відтепер я радію всім своїм досягненням
  42. Відтепер я пишаюся всіма своїми успіхами і досягненнями
  43. Відтепер я помічаю і ціную результати своїх зусиль
  44. Відтепер я ціную свою унікальність
  45. Відтепер Я цілеспрямована та енергійна людина
  46. Відтепер я легко досягаю своїх цілей
  47. Відтепер Я завжди самостійно знаходжу достатньо сил для руху до своїх цілей
  48. Відтепер Я вибираю жити з позитивним настроєм і хорошим настроєм
  49. Відтепер Я назавжди відмовляюся від звички жаліти себе і скаржитися на життя іншим людям
  50. Відтепер Я назавжди відмовляюся від звички шукати винного у своїх невдачах
  51. Відтепер Я вибираю вірити, що будь-яка проблема-це всього лише новий щабель мого розвитку
  52. Відтепер Я вибираю нести відповідальність за своє життя і свої досягнення
  53. Відтепер Я назавжди відмовляюся від участі в розмовах про важке життя і непомірні труднощі
  54. Відтепер я і тільки я самостійно створюю своє щасливе майбутнє
  55. Відтепер Я вірю в себе, свої сили і свій успіх
  56. Відтепер я легко кажу " ні " тоді, коли мені це потрібно
  57. Відтепер Я завжди знаходжу і використовую можливість врахувати свої інтереси та інтереси своєї сім'ї
  58. Відтепер Я назавжди відмовляюся від почуття провини, якщо мені доводиться комусь говорити "ні"
  59. Відтепер Я завжди включаю в свої списки справ ті справи і заняття, які мені дійсно подобається робити
  60. Відтепер я дбайливо ставлюся до свого тіла і до свого здоров'я
  61. Відтепер Я завжди пам'ятаю про те, що моє тіло потребує відпочинку і догляду
  62. Відтепер Я завжди своєчасно доглядаю за своїм тілом
  63. Відтепер я ціную своє тіло і своє здоров'я
  64. Відтепер Я завжди пам'ятаю, що моє тіло і моє здоров'я – Це божественний Дар
  65. Відтепер Я гармонійно поєдную періоди активності і періоди відпочинку в будь-якій сфері своєї діяльності
  66. Відтепер Я завжди оптимально планую свої зусилля
  67. Відтепер я спокійно і зібрано ставлюся до тих ситуацій, коли мені доводиться робити роботу ТЕРМІНОВО
  68. Відтепер Я завжди складаю списки своїх справ і графіки своєї роботи
  69. Відтепер Я завжди самостійно приймаю рішення, чи дотримуватися свого графіка або змінити його
  70. Відтепер будь-яке прийняте мною рішення оптимально для даного збігу обставин і даного моменту часу
  71. Відтепер Я назавжди відмовляюся від спроб зробити все ідеально
  72. Відтепер я спокійно приймаю будь-який результат своїх зусиль
  73. Відтепер я легко відрізняю ключові та головні справи від другорядних
  74. Відтепер Я завжди віддаю перевагу виконанню ключових і головних справ
  75. Відтепер я спокійно і відсторонено реагую на будь-яку критику на адресу своїх досягнень і своєї результативності
  76. Відтепер я спокійно і відсторонено ставлюся до будь-якої чужої думки про те, скільки потрібно працювати і скільки потрібно відпочивати
  77. Відтепер я спокійно приймаю будь-який вибір моїх близьких щодо того, скільки потрібно працювати і скільки відпочивати
  78. Відтепер Я дозволяю собі робити власний вибір щодо того, скільки потрібно працювати і скільки відпочивати
  79. Відтепер я спокійно і відсторонено ставлюся до необхідності виконувати ту частину своєї роботи, яку я вважаю неприємною або нудною
  80. Відтепер я вважаю за краще зробити в першу чергу ту частину своєї роботи, яку я вважаю неприємною або нудною
  81. Відтепер Я завжди заохочую себе, якщо в першу чергу виконаю ту частину своєї роботи, яку вважаю неприємною або нудною
  82. Відтепер Я прагну доводити всі свої справи до логічного завершення
  83. Відтепер, якщо я приймаю рішення діяти, я починаю діяти відразу ж
  84. Відтепер, якщо якась справа перестає бути для мене потрібним і корисним, я легко і без жалю відмовляюся від нього
  85. Відтепер Я вибираю вірити, що все на краще
  86. Відтепер Я вірю в себе і своє майбутнє
  87. Відтепер Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє
https://privatelink.de/?https://psymarket.ru/catalog/audionastroi_dlya_zhenshchin/doloy_len/?id=26610

Угорі