Переглянути вкладення 16429
Якщо ви шукаєте швидкий шлях для створення векторних ілюстрацій і вибору правильних колірних комбінацій, ви в правильному місці!
ви отримаєте
- відео з поясненням використання інструментів Adobe Illustrator
- 7 бонусних уроків
- схему комбінації кольорів
- набір кольорів Gigantic Master Colors
- Курс англійською!
За 10 хвилин, я розповів про всі інструменти, які я використовую для своїх ілюстрацій в Adobe Illustrator.
Вся необхідна інформація знаходиться тут. Це ПРОСТО, в тому числі і для новачків.
[ * ] Pathfinders - ви можете поєднувати векторні об'єкти для створення шейпів масою способів
[ * ] Shapes - всі мої ілюстрації засновані на простих геометричних фігурах. Навчіться так само.
[ * ] Outline-Навчіться ефективно використовувати аутлайни.
[ * ] Layers - у роботі з більш складними ілюстраціями, шари зроблять Ваше життя простіше.
[ * ] Shotcuts - не витрачайте час на технічні речі. Використовуйте гарячі клавіші і сфокусуйтеся на креативі.
[ * ] Align-переконайтеся, що працюєте з вирівнюванням. Дуже важливий навик.
[ * ] Дублювання об'єктів-навчіться дублювати об'єкти, розташовуючи їх по колу
[ * ] Clipping Mask-інструмент, який ви будете використовувати найбільш часто.
[ * ] Pattern Stroke-Класний спосіб робити незвичайні зображення. Відмінно підходить для дизайну лого і патернів
[ * ] 5 додаткових шорткатів - потрібно більше шорткатів! У мене є ще 5 для вас!
[ * ] Прискорення роботи
[ * ] Blend Tool-додайте 3D в свої ілюстрації. Дуже корисний інструмент. Самі переконаєтеся!
[ * ] + секретні комбінації кольорів від Автора
[ * ] Shapes - всі мої ілюстрації засновані на простих геометричних фігурах. Навчіться так само.
[ * ] Outline-Навчіться ефективно використовувати аутлайни.
[ * ] Layers - у роботі з більш складними ілюстраціями, шари зроблять Ваше життя простіше.
[ * ] Shotcuts - не витрачайте час на технічні речі. Використовуйте гарячі клавіші і сфокусуйтеся на креативі.
[ * ] Align-переконайтеся, що працюєте з вирівнюванням. Дуже важливий навик.
[ * ] Дублювання об'єктів-навчіться дублювати об'єкти, розташовуючи їх по колу
[ * ] Clipping Mask-інструмент, який ви будете використовувати найбільш часто.
[ * ] Pattern Stroke-Класний спосіб робити незвичайні зображення. Відмінно підходить для дизайну лого і патернів
[ * ] 5 додаткових шорткатів - потрібно більше шорткатів! У мене є ще 5 для вас!
[ * ] Прискорення роботи
[ * ] Blend Tool-додайте 3D в свої ілюстрації. Дуже корисний інструмент. Самі переконаєтеся!
[ * ] + секретні комбінації кольорів від Автора
https://privatelink.de/?https://gigantic.store/tools-and-colors/