Як вам ідея провести вебінар і заробити на ньому 50, 100, 300 тис.рублів і при цьому далі вам нічого не треба робити... тобто ніяких довгих утомливих курсів, великих зобов'язань, відповідальності за результат і іншого, що так лякає новачків і випалює досвідчених експертів. При цьому, ви можете це робити регулярно і системно, без великої команди і величезної відповідальності.
Цікаво?
Тоді Приходьте на онлайн-інтенсив, на якому я розповім і покажу, як ви можете це реалізувати на практиці. Ідея, яку я запропонував вище - не Гола теорія. Це те, що робить Ігор - один з моїх клієнтів, заробляючи до 5 млн.рублів на місяць в досить непростій і не очевидною ніші.. Тобто він проводить дешеві онлайн-інтенсиви (довгі вебінари), у нього немає великої команди і при цьому доходи у нього як у багатьох великих онлайн-шкіл з великим штатом і відділом продажів. Ігор взяв за основу мою модель, докрутив її, зробив її основною і буквально за місяці вона почала дивувати своїми результатами не тільки його, але і мене. Я б в житті не подумав, що на одних тільки інтенсивах можна стільки заробляти, та ще в його ніші. Зрозуміло, після цього я допитав його з пристрастю і зрозумів, що привело його до подібних результатів. І в цю неділю я збираюся поділитися цією моделлю з вами, а також іншими важливими технологіями, які дозволяють на цій моделі добре заробляти.
у дешевих інтенсивів є ряд важливих переваг:
- до них швидко і легко готуватися;
- швидко проводити;
- низька відповідальність перед учасниками;
- набагато менше невиправданих очікувань ваших клієнтів, а значить вони швидше формують лояльну базу клієнтів, які у вас добре купують.
- інтенсивів багато різних і вони добре продумані за темами;
- коли вони добре упаковані;
- коли вони дійсно корисні і цікаві;
- коли це робиться регулярно і системно.
- перевірену модель, яка дає можливість гідно заробляти на недорогих онлайн-інтенсивах;
- проста стратегія створення продуктової лінійки (щоб у вас ніколи не було проблем з вибором теми);
- Формула упаковки таких інтенсивах;
- кілька не очевидних форматів, які ви можете використовувати
- Як правильно продавати такі інтенсиви;
- покроковий план створення такого інтенсиву і підготовки до його проведення, який дозволяє мені готуватися до інтенсивів за 4-6 годин.
- Як перетворити ваші інтенсиви на зручні та привабливі курси;
- Як заробляти на записах;
- ідеї як це можна зробити ще ефективніше;
- і багато іншого.