Як писати тексти, які піднімуть продажі ваших курсів і збільшать кількість реєстрацій на вебінари. Як вам ідея мати можливість своїми руками створювати продавців, які працюють на Вас 24 години на добу 7 днів на тиждень. Вони не п'ють і не курять. Не хворіють. Вони не скаржаться на життя, умови роботи або низьку заробітну плату. Скажу більше, їм навіть не треба платити за їх роботу... І звичайно ж мова піде про написання продають текстів.
В першу чергу він для експертів, які зіткнулися з проблемою низької ефективності реклами або недостатньо високих продажів своїх курсів або коуч-груп. Також він може стати в нагоді для фахівців з реклами, які усвідомлюють цінність прокачування навичок копірайтингу. Адже з ними ви зможете не тільки краще допомогти вашим клієнтам, але і просунути свої послуги.
Основна частина інтенсиву буде присвячена рекламним постам безкоштовних курсів і вебінарів, а також написанню текстів для платних курсів, інтенсивів і тренінгів. Ще я планую пройтися по серії продають повідомлень.
отже, на цьому інтенсиві ви дізнаєтеся:
- Як писати тексти для реклами ваших безкоштовних вебінарів і курсів так, щоб у вас було більше реєстрацій і вони коштували вам дешевше. Іноді це може бути зниження вартості передплатника в 2-3 рази.
- Як писати тексти для продажу ваших коуч-груп. Я також відкрию секрет застосування простої моделі продажу дорогої коуч-групи або персонального коучингу за допомогою одного короткого поста. Деякі мої клієнти з ходу заробляли 200-300 тис. всього за 1 або 2 тижні, застосовуючи цю модель.
- Як писати тексти для продажу ваших курсів і тренінгів, які здатні додати до Ваших продажів на вебінарах ще як-мінімум 20-30%.
- а також як писати серію продають і допродающих повідомлень, які також здатні збільшити продажі на 20-30% в запуску вашого курсу.