Що нового?

Придбаний [Гільдія зростання] Дизайн тренінгів (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

5-ти годинний онлайн-інтенсив.

Отже, якщо ви плануєте створити новий тренінг або поліпшити поточний, то цей інтенсив буде відмінною інвестицією і ось чому... справа в тому, я що я вже багато років створюю тренінги і на моєму рахунку понад сотні тренінгів, інтенсивів і відео-курсів. І я знаю яких мук іноді варто придумати щось нове, корисне і затребуване. Так Раніше було у мене. Сидиш-дивишся в білий екран і не знаєш з чого почати або що ще можна додати. Думаєш, що ще такого Ти їм можеш розповісти, що вони ще не знають і що їм буде цікаво... подібні муки я проходив, коли ще був веб-дизайнером. Та ж фігня-сидиш і таращишся в монітор. Потім щось малюєш, але виходить щось відстійне. І повертається до чистого аркуша. Те ж саме було і коли я вчився писати тексти. Однак в якийсь момент я виробив для себе принцип дій, який дозволяє мені уникнути подібної проблеми. Причому, не тільки в тренінгах, але і в тому ж дизайні або в написанні текстів. Цей принцип взагалі дозволяє вирішувати багато проблем простіше і швидше.

Але в рамках цього інтенсиву я хочу навчити вас процесу, побудованому на цьому принципі, який у багато разів спростить створення ваших тренінгів, а також зробить їх корисніше і цікавіше для вашої аудиторії. А коли ваші тренінги стануть цікавіше і корисніше, ваша аудиторія буде купувати їх знову і знову. А це означає більше щасливих клієнтів і більше повторних продажів. Краще продажу на тих же безкоштовних двотижневиках, якщо ви їх робите або плануєте робити. Плюс створення широкої лінійки продуктів перестане бути для вас чимось складним і болісним. У вас, в принципі, зникне проблема з придумуванням тем для ваших продуктів. У вас буде вже нова проблема-де знайти час, щоб все це створити. Так як ідей буде маса. Цей підхід також дозволяє мені в найкоротші терміни підготуватися до виступу. Особисто мені достатньо 15 хвилин, щоб підготуватися і гідно виступити з будь-якої нової теми, по якій я не виступав до цього, але маю достатню експертність.

Угорі