Що нового?

Придбаний [Гільдія зростання] як стати ресурсною дружиною (Вероніка Романовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Інтенсив Вероніки Романовської (колишня Юрія Курилова, кілька років веде свій проект) як стати ресурсною дружиною

P. S.: Вебінари Вероніки слухала-дуже по справі, без води, конкретно і цікаво.

Кожен чоловік, який буде зі мною, стане дуже успішним
Чого така зухвала, запитаєте ви?) Це хороше питання! Зараз вам розповім...

Але спочатку питання до вас.
Як ви вважаєте, чому з одними жінками чоловіки ростуть як на дріжджах в кар'єрі і вірять в себе, а з іншими втрачають роботу, залягають на диван, зливають мотивацію, спиваються і котяться в соціальне днище?

Звичайно, деградація може відбуватися з їхньої вини, але як не крути, в парі обидва один на одного впливають.
Але якщо ви хороша дружина, з вами будь-який грибочок і комашечка підростуть, при мінімальному бажанні розвинутися. Навіть в несерйозних і дружніх відносинах.
А у відповідь вас цінують, люблять, обожнюють і дуже сильно піклуються. Тому що Ви особлива!
  • мій чоловік став зі мною мільйонером за 4 роки. Піднявся з кредитного днища і хрущовки. А з тих пір як я знову стала в статусі СИНГЛ
  • мій друг (саме друг) почав розвивати свій бізнес і знайшов мотивацію заробляти стабільно за 3 місяці, чого раніше не міг зробити кілька років.
  • один дружок почав новий бізнес і знайшов спосіб проводити роботу у великому Хілінг-центрі за 1,5 місяці
  • вже відомий Вам товариш з попередніх постів вийшов з трирічної емоційної глухоти за 2 тижні і повернувся в сім'ю.
  • мій новий знайомий сильно закохався в мене, покликав заміж через 1 тиждень і зміг розібратися зі своїми почуттями по відношенню до близьких і задумався про реалізацію нового проекту, побачив перспективи .
при цьому всі чоловіки, які були зі мною були або є дуже успішними вже добре заробляли. У тому числі мільйони доларів і євро.
І всім я задала одне питання: що ти отримуєш в спілкуванні зі мною?

Відповіді приблизно у всіх були однакові:
  • ти, Вероніка, допомагаєш мені бачити те, чого я не бачу і спрямовуєш мій фокус уваги
  • мені подобається твоя емоційність і включеність, коли ти зі мною
  • ти вмієш радіти дрібницям і надихаєш мене
  • ти не така як усі, Вероніка. Я можу бути собою
загалом кожен чоловік мене любить росте зі мною. У чому я переконалася за 8 років і 4 останніх місяці.
Причому з трьома останніми я спілкувалася англійською.

А з цього благодатного грунту я маю свої плюси у вигляді хороших сімейних і дружніх відносин. Фінансової та моральної підтримки у вигляді різної допомоги і 300 + тис на місяць. (спасибі колишньому чоловікові)
Тому що раз ставши хорошою дружиною, навик цей вже не проп'єш, як то кажуть!

Цієї неділі, 2 серпня о 12,00 (на сторінці замовлення стоїть дата 1 серпня)
післязавтра тобто, я проведу вебінар, який так і буде називатися "як стати хорошою дружиною"

І на ньому я розповім вам всі секрети, які знаю і застосовую, щоб чоловіки з вами росли, любили вас і дбали.
  • поправимо вашу ідентичність (самосприйняття) в цій ролі
  • зі страхами як завжди попрацюємо
  • стратегію розробимо щоб ви знали що робити.
https://privatelink.de/?https://gildiya-razvitiya.ru/intensive2

Угорі