Що нового?

Придбаний [Гільдія зростання] корисні продають сесії (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
"новий курс, який покаже вам як проводити безкоштовні консультації з великою користю для ваших клієнтів і відмінними продажами ваших послуг"
ніколи не забуду як я вперше продав свій коучинг...
Це було в 2012 році. Я проходив програму, за яку я заплатив тоді 50 тис.

На той момент - це була пристойна частина мого доходу, який плавав в районі 100-200 тис.рублів, а іноді і зовсім йшов в мінус.

Більш того, я примудрився вилетіти з тієї програми і буквально благав взяти мене назад. Погодилися тільки за оплату ще 50 тис.

Найцікавіше, до того моменту я так і не отримав навіть частину того, навіщо я в неї вписався. Але у мене були великі очікування.

І ось в якийсь момент нам дали завдання, в якому запропонували дуже просту модель продажів коучингу для тих, у кого є база.

Я був оргазатором живих заходів, тому невелика база У мене була. І я відправив лист по тій структурі, що мені дали.

Я був в шоці, коли в той же день до мене на інтерв'ю записалося більше 10 осіб, а всього за кілька днів вписалося 16.

Нам сказали продавати коучинг за 50 тис. І я повірити не міг, що люди готові будуть заплатити мені такі гроші.

Як проводити інтерв'ю нам не сказали. Тільки дали структуру листа.

Однак, мені вдалося переконати 3 людини купити у мене коучинг за ці гроші. І я був у нестямі від захвату, коли у мене це вийшло.

На жаль, цей метод так круто спрацював тільки один раз. Надалі, коли я його застосовував раз на кілька місяців, він в кращому випадку давав мені одного клієнта або не давав жодного.

Пізніше я дізнався як залучати клієнтів у багато разів ефективніше, пройшовши велику кількість тренінгів, коучингів і всіляких програм по цій темі.

Зараз мій особистий коучинг коштує від 400 тис.рублів до 3 млн. рублів. І якби не те, що я освоїв, то ніколи б не зміг продавати його за такі гроші.

І тим більше робити регуялярно. У мене майже ніколи немає в ньому зараз вільних місць, так як я працюю не більше ніж з 3мА клієнтами одночасно.

Основні принципи цього способу я виклав у відео, яке надсилав вам раніше. Якщо ви досі його не дивилися, то зробіть це.

До цього хочу сказати, що головний навик, який вам необхідно освоїти для успішного застосування мого методу - це проведення безкоштовних консультацій.

Якщо ви вмієте це робити, то як мінімум 20% з них буде закінчуватися продажами, якщо Ви залучили правильних людей на них. У деяких моїх клієнтів буває 80% успішних сесій з досить високим чеком.

І якщо ви хочете освоїти цю навичку, то найпростіший шлях зараз це зробити - придбати мій курс, в якому я навчаю методу проведення консультацій, який використовую я і мої клієнти.

Ви здивуєтеся, то зараз ви можете отримати його всього за 990 руб., якщо скористаєтеся секретним кодом, який я дав Вам у відео.

Повну вартість цього курсу я також зробив доступною-всього 3000 руб. але навіщо платити 3000 руб., коли зараз ви можете отримати його за 990 руб.

Однак, це можливість піде буквально сьогодні вночі. Так що поспішіть.

Курс, який Ви отримаєте, будете складатися з 10 відео і структури проведення продає сесії, яку ми дуже детально з прикладами розглянемо в цих відео.

Так що не втрачайте момент. Буквально один продаж з БЕЗКОШТОВНОЇ консультації може принести вам в десятки разів більше, ніж ви заплатите за цей курс.
——-
залишилося всього кілька годин до того, як у вас пропаде можливість придбати курс "корисні продають сесії" за 990 руб. замість 3000 руб.

І я рекомендую поспішити.

Ви навряд чи знайдете щось подібне так дешево в Інтернеті.

Експерти зазвичай навчають цього настільки глибоко тільки в своїх дорогих програмах.

Так що поспішіть.
Ви отримуєте:
  • Курс з 9 відео, де я детально пояснюю структуру продає сесії, яка особисто мені принесла десятки мільйонів рублів.
  • також всередині курсу Я даю шаблон запрошення на консультацію, який приведе вам більше людей на неї.
  • ви також отримаєте детальну структуру з готовими питаннями, по якій ви будете проводити свої сесії
  • але що найважливіше - ви будете знати значення кожного з питань і не будете почувати себе нерозумно, коли будете їх задавати.
  • не кажучи вже про те, що ви навчитеся пропонувати людям свої платні послуги, не відчуваючи себе продавцем, який впарює щось непотрібне.
https://privatelink.de/?https://gildiya-razvitiya.ru/konsult

Угорі