це програма для вас, якщо:
- ви мрієте заробляти в Інтернеті;
- або ви мрієте про старт онлайн-школи, але поки морально до цього не готові і хотіли б пройти проміжний крок, освоївши найважливішу професію в цьому бізнесі;
- або ви мрієте про свій бізнес в Інтернеті, але також поки не готові до тих ризиків, які супроводжують майже будь-який бізнес.
сьогодні я хочу запропонувати вам навчитися збирати вебінари за допомогою платної реклами Вконтакте. І робити це не для себе, а для роботодавців або замовників.
чому ця професія?
- по-перше, вона шалено затребувана. На даний момент експертів, які бажають заплатити гроші за цю послугу у багато разів більше, ніж людей, здатних її надати. Мої клієнти постійно атакують мене питаннями про те, чи не міг би я підказати контакти якогось хорошого фахівця, а мені нічого їм дати.
- по-друге, ця професія дає хороший дохід. Наприклад, наймані співробітники в штаті, хто добре вміє робити рекламу заробляють від 30 тис.і вище. І дуже часто набагато вище. Особисто я платив і 50 і 60 тис.на місяць професіоналам в цій області. А мій директор з реклами заробляє у багато разів більше. Якщо ж знати як знаходити клієнтів, то можна бути фрілансером. А вони заробляють тут до 200-300 тис.щомісяця. І цьому я теж можу вас навчити...
програма буде йти 2 місяці і складатися з 4 модулів. Кожен модуль буде складатися з коротких відео по 10-30 хвилин із завданнями в кінці.
МОДУЛЬ 1 "Як зібрати 100 осіб на вебінар"
У цьому модулі Я дам вам всі необхідні знання, щоб Ви були в змозі налаштувати рекламу і за розумною ціною зібрати вебінар, на якому в ефірі буде 100 осіб.
Зрозуміло, за гроші вашого роботодавця або клієнта.
І ви не уявляєте як багато експертів мріє мати в команді таку людину. Або хоча б в якості підрядника.
МОДУЛЬ 2 "просунуті техніки збору вебінарів"
ці техніки дозволять вам збирати набагато більше людей. Це може бути 300, 500 і навіть 1000 людей в прямому ефірі. Ось тут починаються по-справжньому цікаві гроші.
Володіючи цими техніками, ви в будете здатні в якості фрілансера заробляти 150-300 тис., так як успішні Експерти на них будуть заробляти понад мільйон.
А ви можете вести 5-10 проектів для таких експертів одночасно.
МОДУЛЬ 3 "Як знайти роботу"
мені досить часто пишуть люди, охочі влаштуватися до мене на роботу. І майже всі вони роблять одні й ті ж помилки, уникнувши які у них були б набагато більше шансів влаштуватися до мене або до когось іншого.
Я знаю як Мислити роботодавці, так як сам їм є, а також постійно з ними працюю як з клієнтами.
І я знаю, як ви можете в багато разів підвищити ваші шанси на роботу вашої мрії, якщо будете слідувати певним правилам і стратегіям, якими я збираюся поділитися в цьому модулі.
МОДУЛЬ 4 "Як просувати себе і свої послуги як підрядника"
вміючи просувати себе як підрядника, ви можете заробляти по-справжньому хороші гроші. 150-300 тис., працюючи один або ще більше, взявши кілька помічників в команду.
Фактично ваш дохід тут може становити близько 1 млн. І навіть більше, якщо ви наймете менеджера, який буде ними керувати.
Так, тут побільше ризиків, ніж. у варіанті з роботою, але погодьтеся воно того варте.
У цьому модулі Я дам вам всі необхідні знання, щоб Ви були в змозі налаштувати рекламу і за розумною ціною зібрати вебінар, на якому в ефірі буде 100 осіб.
Зрозуміло, за гроші вашого роботодавця або клієнта.
І ви не уявляєте як багато експертів мріє мати в команді таку людину. Або хоча б в якості підрядника.
МОДУЛЬ 2 "просунуті техніки збору вебінарів"
ці техніки дозволять вам збирати набагато більше людей. Це може бути 300, 500 і навіть 1000 людей в прямому ефірі. Ось тут починаються по-справжньому цікаві гроші.
Володіючи цими техніками, ви в будете здатні в якості фрілансера заробляти 150-300 тис., так як успішні Експерти на них будуть заробляти понад мільйон.
А ви можете вести 5-10 проектів для таких експертів одночасно.
МОДУЛЬ 3 "Як знайти роботу"
мені досить часто пишуть люди, охочі влаштуватися до мене на роботу. І майже всі вони роблять одні й ті ж помилки, уникнувши які у них були б набагато більше шансів влаштуватися до мене або до когось іншого.
Я знаю як Мислити роботодавці, так як сам їм є, а також постійно з ними працюю як з клієнтами.
І я знаю, як ви можете в багато разів підвищити ваші шанси на роботу вашої мрії, якщо будете слідувати певним правилам і стратегіям, якими я збираюся поділитися в цьому модулі.
МОДУЛЬ 4 "Як просувати себе і свої послуги як підрядника"
вміючи просувати себе як підрядника, ви можете заробляти по-справжньому хороші гроші. 150-300 тис., працюючи один або ще більше, взявши кілька помічників в команду.
Фактично ваш дохід тут може становити близько 1 млн. І навіть більше, якщо ви наймете менеджера, який буде ними керувати.
Так, тут побільше ризиків, ніж. у варіанті з роботою, але погодьтеся воно того варте.
https://privatelink.de/?https://gildiya-razvitiya.ru/webinar_promoter_text