Що нового?

Придбаний [Гільдія зростання] реаліті "Оффер для клубу" (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Нещодавно у мене народилася ідея клубу. Але ніяк не доходять руки упакувати її до кінця. Вирішив поєднати корисне з корисним і запропонувати вам поспостерігати за процесом упаковки такого непростого, але дуже вигідного продукту як "клуб". Клуб дозволяє вам стабільно отримувати дохід від його учасників. А учасникам регулярно отримувати від вас допомогу на більш вигідних умовах, ніж якби вони купили у вас кілька курсів. Сьогодні весь день їздив дивився собі нову віллу. І тут досить схожа історія. Якщо береш віллу на кілька днів, то одна ціна. Якщо на місяць - інша. Якщо контракт на рік - то ціна, куди більш вигідна. З клубом схожа історія. Оскільки вам не треба постійно шукати нових клієнтів, то своїм поточним лояльним клієнтам Ви можете допомагати, на куди більш вигідних для них і для вас умовах. Але є свої підводні камені... Наприклад, саме через них один свій клуб я вже закрив через півроку після запуску. Тепер я планую запустити новий після того, як вивчив безліч успішних клубів і проаналізував допущені помилки.

І дозрів, щоб запустити новий.
У цю неділю у вас буде можливість спостерігати за тим, як я проектую і пакую свій клуб. Практично залізти мені в голову, щоб спостерігати за моїм розумовим процесом. Також ви можете проектувати і упаковувати паралельно свій клуб, який ... хто знає ... може стане вашим основним джерелом доходу в найближчий рік. Участь в моєму реаліті дозволить вам не тільки куди більш грамотно його спроектувати і упакувати, але і уникнути безліч помилок, через які закривається більшість клубів вже через кілька місяців після старту.

Угорі