Є причини, за якими нова модель запуску онлайн-курсу принесла мені понад 3 млн. руб. прибутку всього за 3.5 тижні. При тому, що рекламний бюджет склав всього 125 тис.руб. і хочу зауважити, що переважна більшість покупок було зроблено людьми, які не знали мене до запуску. Тобто абсолютно холодна аудиторія.
Так, Раніше мені вже вдавалося отримувати близький результат або навіть результат вище, але ще ніколи він не виходив так швидко, та ще щоб він ніс в собі масу потужних "побічних" ефектів. Таких як:
- збільшення активної бази в кілька разів
- потроєння учасників в ефірі на моїх вебінарах
- значне підвищення лояльності бази
- Чек-лист запуску, за яким ми його проводили. Тобто жодна наша дія не буде упущена з уваги.
- Список змін, які я планую зробити в наш наступний запуск з урахуванням моїх спостережень і виправлення допущених помилок
- модифікації цієї моделі з урахуванням ніші
- дрібні але критично важливі нюанси, які ви не побачите з боку
- Експрес-розбір презентації, яка принесла мені 5 млн. замовлень за один вечір
- і багато іншого.
Юрій Курилов відомий в російській інфобізнесовій тусовці двома речами: своєю плодючістю і вмінням розтікатися думкою по древу. Багато хто не люблячи цього автора за його багатогодинні вебінари, де він може на півгодини піти в розмови за життя і розлогі міркування на абстрактні теми. Але корисний і найголовніше практичний контент він дає справно. Саме тому я вирішив провести кілька складчин на його продукти у форматі продукт + транскрибація. Якщо вам не потрібна вода, То до ваших послуг текстова версія продукту, яка вже відмінно оформлена і перероблена - бери і впроваджуй. Це одна з таких складин.
Транскрибація дозволить вам:
Транскрибація дозволить вам:
- взяти все найважливіше і цінне з цього об'ємного і змістовного тренінгу.
- прискорити швидкість вивчення і впровадження матеріалу у ваше життя.
- отримати доступ до будь-якої теми тренінгу набагато швидше не витрачаючи час на перегляд десятків годин відео.
Тривалість 7 годин