Що нового?

Придбаний [Гільдія зростання] Швидкий старт для експерта (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як експерту стартувати в онлайн-освіті з мінімальними ризиками і витратами, без необхідності створювати програму, конструювати лендінги і проводити запуски"
А також, як вже досвідченому експерту створити альтернативне потужне джерело доходу.
багато великих гравців роблять запуски. І навчають запусків. І, дійсно, запуск-це чудова можливість створити автоматизоване та масштабоване джерело клієнтів.

Але, створити його не так просто. Кожен запуск-це високий ризик, що щось піде не так. Ризик втратити всі гроші, вкладені в рекламу і не отримати жодного продажу.
Або все ж отримати 1-2 продажу і потім повернути гроші, так як проводити курс на 1-2 людини не дуже-то весело.

Створення успішного запуску-це гідна мета, але на що жити, поки це все ще не вийшло.

Хороша новина в тому, що ви можете використовувати альтернативну модель, яка:

• Вимагає менше вкладень
  • Приносить набагато більше грошей на старті
  • Вимагає менше часу
  • Не потребує лендінгу
  • Вимагає менше листів
  • Не вимагає придбання дорогих платформ
  • Не вимагає ґрунтовної упаковки програми
  • У ній вам потрібен всього один вебінар, який можна тут же перетворити в автовебінар
  • Допомагає вам краще зрозуміти і вивчити своїх клієнтів, щоб зробити набагато більш корисний продукт
  • Дозволяє протестувати вашу нішу і продукт, а також їх поліпшити
  • Дозволяє обзавестися першими кейсами
  • Куди простіше для реалізації
  • Менше стресу і ризику
Ну а якщо ви не новачок, може додати вам 100, 300 або навіть 1 млн.додаткового доходу.
У чому ж тут підступ? Навіщо взагалі потрібні тоді запуски, якщо є така чудова модель?
На жаль, у цієї моделі є один великий недолік.
Її досить складно масштабувати і поставити на автопілот. Я не кажу, що не можна, але з запусками це куди простіше.

Однак, ніхто не заважає вам її застосовувати, поки ви створюєте свій ідеальний запуск, отримуючи при цьому солідний дохід, який не завадить, як мінімум, для поповнення вашого рекламного бюджету, та й просто для "підтримки штанів". Ну або" збереження Вашого лайф-стайла", якщо ви вже досить успішні.

І у цієї моделі є 5 головних компонента, які вам потрібно створити:

• Рекламна кампанія
  • Автовебинар
  • Система реєстрації та кваліфікації
  • Продають консультації
  • Коучингова програма
Для новачка це може виглядати трохи складно. Але повірте, це куди простіше, ніж проведення запуску онлайн-курсу.

І ось чому...

Рекламна кампанія може обмежуватися, куди меншим бюджетом, який можна розподіляти рівномірно, а не намагатися вкластися в короткий термін, вкладаючи відразу по 15-30 тис.
Автовебінар створити ще простіше, ніж в цілому провести вебінар, і на щастя, зараз є платформи, які дозволяють це досить швидко зробити новачкові.
Сама ж структура вебінару, який використовується в цій моделі помітно простіше, ніж структури вебінарів в запусках.

Система реєстрації та кваліфікації також забере у вас від 15 до 30 хвилин, якщо знати як.

Продають консультації-це, мабуть, найвужче місце цієї системи. Але знову ж таки, якщо у вас в руках є відповідна структура і розуміння, як вона працює, то освоїти їх можна досить швидко.

Коучингова програма може стати справжнім болем, якщо не знати ряд простих правил. Але коли ви їх знаєте, це дуже ефективний і цікавий спосіб допомагати клієнтам досягати результатів.

Хороша новина в тому, що в цю неділю я вирішив провести інтенсив, на якому дам вам цю модель від початку і до кінця.

Більш того, Ви отримаєте методичку, яка дозволить вам швидко згадати все, що ви дізналися на інтенсиві і активно використовувати при створенні такої моделі у себе.

Те, що я дам, на заході продається зазвичай за $2000 і вище. Я знаю, так як сам ні раз купував програми, що описують подібну модель. І заплатив за подібні програми понад $ 10 000.

До речі в Росії ця модель ще дуже недооцінена. На Заході вона користується великою популярністю як в невеликих, так і в дуже великих проектах.
І як же я вам заздрю, тому що цієї неділі ви це зможете отримати в адаптованому під російський ринок вигляді, та ще й з методичкою.
А тепер докладніше, що Ви отримаєте:
  • опис всієї моделі у візуальному вигляді, а також з її фінансовою моделлю, яка дозволить краще зрозуміти, що можна від неї очікувати у вашому випадку.
  • головні цілі, яких вам потрібно досягти, завдання, які вам необхідно зробити і рішення, які важливо прийняти разом з рекомендаціями щодо їх прийняття.
  • Структура вебінару, який знадобиться для цієї моделі, з рекомендаціями щодо його проведення.
  • Структура продає консультації з поясненням того, як вона працює, щоб ви розуміли значення кожного питання, яке ви задаєте клієнту і могли щось уточнити, а не просто механічно зачитували ці питання з папірця, відчуваючи незручність за те, що самі не розумієте навіщо питаєте.
  • кілька видів попередньої кваліфікації клієнтів, щоб з часом ви перестали витрачати свій особистий час на людей, які у вас ніколи не куплять.
  • Система реєстрації на ваші консультації, де клієнти самі вибирають зручний для них час із запропонованих варіантів, а ви відразу бачите, хто і на який час у вас записаний.
  • технічна частина створення автовебінара. Коротко основні моменти, щоб ви змогли далі набагато швидше і легше у всьому розібратися.
  • Швидка самостійна настройка реклами Вконтакте. У вас на очах я створю вебінарну кімнату, листи і настрою рекламу, пояснивши що і навіщо я роблю.
  • я також дам вам цінні рекомендації щодо створення та проведення коучингових програм, які можуть перетворитися на справжні тортури, якщо робити їх неправильно. Коли я проводив першу таку програму, я потім надовго відмовився від ідеї це повторювати через те, що допускав ці помилки. Але вам тепер не обов'язково повторювати мій досвід.
  • спрощена модель для досвідчених експертів з базою, яка допоможе зробити вам додаткових 100-300 тис.вже в найближчі пару тижнів.
і якщо ви були вже на подібних інтенсивах, в тому числі на моїх, можете бути впевнені, що тут вас також чекає маса відкриттів, і ви не пошкодуєте, що прийшли.
  • Отже, якщо ви новачок, то це буде прекрасна можливість для вашого старту.
  • Якщо у вас є досвід і база, то це стане хорошим додатковим доходом.
  • Якщо ви продюсер, то ви можете використовувати цю модель з вашим експертом.
https://privatelink.de/?https://gildiya-razvitiya.ru/intensive_fast_start

Угорі