- зустріч
- Харків, Україна
- пройшла 2 жовтня 2021
- 8 годин
Давайте відразу визначимося з терміном глобальні.
Є Глобально для себе і є Глобально для світу. Ці речі дуже взаємопов'язані, і якщо ви хочете, щоб у вас здійснилося щось глобальне і відбувалося це не через компенсацію, а в задоволення і в розвитку, то потрібно, просто мріючи про себе, переносити ці мрії на інших і бажано розширюватися по Максимуму.
приклад.
мрія рядового пенсіонера: "я отримую пенсію 3000 $ в місяць, її платять завжди вчасно, я витрачаю її виключно на себе і свої потреби. У мене вистачає на це Любові і інтересу. А ще в моєму місті (селі) мінімальна пенсія у всіх пенсіонерів 3000 $, я щасливий за них, що вони можуть собі це дозволити і у них на це вистачає любові та інтересу".
Дивимося свої відчуття кайфу від можливостей і щастя від того, що щасливі інші.
"Потім уявляю, що в моїй країні кожен пенсіонер має щомісячні надходження 3000$, які вони витрачають на своє здоров'я, відпочинок і подорожі. Держава піклується про мене як про цінність і так само про кожного пенсіонера з трепетом і Любов'ю".
Та ж модель для відносин, бізнесу, творчості, реалізації, миру, любові.
На Заході ми проговоримо всі нюанси, які супроводжують таке мислення і такі заяви. Є певні правила, яких доведеться дотримуватися для виконання ваших мрій і, відповідно, вашої готовності під них змінюватися.
Питання учасників
- існуючі бажання займають час, думки, енергію.
Але є відчуття, що вони малі і замість них має бути щось більш важливе. Як навчитися чути голос найсміливіших бажань? - що відбувається з душею людини після підписання договору з Люцифером і чому люди, які зробили це (політики, бізнесмени, зірки шоу-бізнесу) потім шкодують про це?
- чому хворіють діти? Це пов'язано з енергетикою батьків?
- як зрозуміти, чи варто звільняти співробітників за помилки і неуважність або це тренування прийняття для керівника?
- як вийти з трансформуючого штопора подій — переможцем? Щоб трансформація у вигляді втрат і досвіду, пішла на зростання, розвиток і процвітання. полюбити "ворогів"?
- чому чоловік принижує і знецінює жінку під час сварки? Після примирення визнає що принижував, але не може пояснити причину такої поведінки
- Часто буває два рішення на прості завдання, починати проект чи ні, іноді важко однозначно вибрати. Як приймати рішення?
- є бажання покупки дорогого автомобіля, але грошей на нього поки не заробив, чи варто брати кредит або почекати поки будуть заробітки?
- Олександр, як "не померти" і розвинути достатньо прийняття дотримуючись техніки безпеки, залишаючись молодим, здоровим, щасливим, ... за максимальною програмою?
https://privatelink.de/?https://apalienko.com/event/vstrecha-kharkov-2021/