Що нового?

Придбаний Гнів (Микола Лінде)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 1 з 15
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 25.5 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Гнів-це захисна емоційна реакція. Він дозволяє дати відсіч або напасти на когось, перемогти його. У небезпеці ця емоція може бути корисною.
Часто гнів не допомагає, а заважає, породжуючи непотрібні конфлікти, гнів негативно впливає на самопочуття і здоров'я самого індивіда.

Гнів є не тільки причиною агресії. Від сильного гніву у людини можуть розвиватися різні хвороби, такі як виразка шлунка, камені в жовчному міхурі, гастрит, псоріаз, ревматоїдний артрит і так далі.

Придушення гніву може напружувати діафрагму і від цього страждає дихальна і жовчовивідна системи.

про що поговоримо на майстер-класі
Для чого людині гнів?
Гнів як засіб захисту і нападу. Гнів як мобілізуюча емоція.
Гнів і ненависті. Гнів як засіб захисту – придушення своїх "поганих бажань". Прояви гніву, коли одна частина особистості не домоглася поставлених цілей.

Які існують погляди на гнів?
Гнів як смертний гріх. Методики випуску, виплеску гніву.
Механізми як навчитися переставати злитися.

Які практичні напрацювання ЕОТ?
Практичний досвід ЕОТ: "чорна скеля", "медитація проти коронавірусу",
"Зелений дракон, він мене понівечив, змучив", "як дати енергію слабкій частині особистості", "метод ЕОТ конверсія", "я замкнена в якійсь кімнаті, де відбувається жахливе, а мене не випускають якісь люди".
1
Як діяти в ситуаціях, коли гніваюся на чоловіка, начебто шукаю причини для невдоволення всередині себе?

2
Як використовувати енергію гніву для свого зростання, розвитку, любові, зміцнення відносин?

3
Як виправити ситуацію, весь час трапляються гнівні, агресивні подружжя?

4
Як можна працювати з гнівом, спрямованим на себе і на самопоглинання?

5
Як визначити, чи може бути гнів насправді пригніченою радістю?

6
Як визначити ситуації, в яких гнів виправданий і доречний?

7
Як відмовитися від інструментального гніву? Адже гнів не дає мені опинитися в депресії.

8
Як від'єднатися від сімейного гніву? Що таке сімейний гнів? Яка одна з основних причин гніву на Гулдінг?

9
Як зрозуміти чи може гнів на себе проектуватися на роботу?

10
Як при травмі народження працювати з образом народження?

11
Як опрацювати гнів так, щоб не було відкату?

12
Як працювати в ситуаціях, якщо клієнт не хоче прийняти в себе образ персонажа, який проявляє гнів?

13
Як працювати з гнівним внутрішнім дитиною? Чи можна замінити внутрішній дитині любов мами?

14
Як працювати з образом пригніченого гніву, який проявляється через безконтрольне поїдання?

15
Як працювати з ревнощами? Чи можна ревнощі віднести до гніву?

16
Як розрізнити гнів сімейний і гнів внутрішнього дитини? Які маркери?

Тривалість 2 години
майстер-клас у записі

https://linde-eot.online/

Останнє редагування модератором:
Угорі