Ви отримаєте записи та матеріали про фінанси для жінок.
інтенсив підходить дівчатам і жінкам, які:
- цікавляться темою збільшення доходу на улюбленій роботі,
- хочуть збільшити енергетичну приймаючу ємність,
- відчувають складнощі в заробітку,
- незадоволені доходом своєї сім'ї,
- хочуть позбутися обмежуючих програм, установок і переконань, пов'язаних з грошима,
- бажають змінити сценарій життя, фінансового достатку і відносин,
- знаходяться в пошуку енергії на створення великих проектів і реалізацію цілей і призначення.
- позбудетеся від установок:" я сама"," У мене не вийде"," я не можу " та інших,
- дізнаєтеся все про архетипи добувача і годувальника, які відповідають за фінансовий достаток, забезпеченість, дозволяють займатися улюбленою справою і при цьому заробляти,
- перестанете картати чоловіка за те, що він не забезпечує,
- позбудетеся від фінансової залежності та очікувань,
- станете фінансово стійкою,
- притягнете годувальника-чоловіка, який буде хотіти більше заробляти, прагнути до більшого і краще виглядати,
- зніміть соціальні страхи та заборони у сфері фінансів,
- опрацюєте тему батьківського забезпечення, збільшивши при цьому потік подарунків і чоловічої підтримки.
перший тиждень
- " чоловік не годує " розбір і опрацювання ступені благополуччя відносин, де чоловік - годувальник
- батьківське благословення на гроші-ініціація "Моя спадщина"
- батьківський дозвіл на гроші: ми отримуємо від батька всі свої стратегії управління і прийняття грошей. Створюємо батьківський дозвіл і благословення на гроші
- ініціація першого ступеня "годувальника" робота з Архетипами кухар-чоловік забезпечує, мисливець-чоловік добуває
- заборони на гроші. Право мати, володіти грошима. Зняття заборон на гроші, соціальних заборон, родових заборон на гроші
- заборони на гроші. Робота з програмами проти грошей і програмами бідності
- ініціації другого ступеня годувальника робота з Архетипом Мільйонер, інвестор
- ініціації другого ступеня робота з Архетипом гейші і годувальника
Тетяна Сокор-психолог, коуч, сексолог, працює з сімейними парами і жінками, допомагаючи їм стати впевненіше в собі і щасливіше, більше заробляти, займаючись улюбленою справою. Тетяна провела понад 150 авторських курсів і програм.
https://privatelink.de/?http://tatyanasokor.ru/mk1/