Що нового?

Придбаний Годувальник-забезпечена чоловіком (Тетяна Сокор)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте записи та матеріали про фінанси для жінок.

інтенсив підходить дівчатам і жінкам, які:
  • цікавляться темою збільшення доходу на улюбленій роботі,
  • хочуть збільшити енергетичну приймаючу ємність,
  • відчувають складнощі в заробітку,
  • незадоволені доходом своєї сім'ї,
  • хочуть позбутися обмежуючих програм, установок і переконань, пов'язаних з грошима,
  • бажають змінити сценарій життя, фінансового достатку і відносин,
  • знаходяться в пошуку енергії на створення великих проектів і реалізацію цілей і призначення.
фінансовий аспект-один з найважливіших в нашому житті. Саме тому дана тема хвилює кожного з нас. Після проходження даного курсу ви:
  • позбудетеся від установок:" я сама"," У мене не вийде"," я не можу " та інших,
  • дізнаєтеся все про архетипи добувача і годувальника, які відповідають за фінансовий достаток, забезпеченість, дозволяють займатися улюбленою справою і при цьому заробляти,
  • перестанете картати чоловіка за те, що він не забезпечує,
  • позбудетеся від фінансової залежності та очікувань,
  • станете фінансово стійкою,
  • притягнете годувальника-чоловіка, який буде хотіти більше заробляти, прагнути до більшого і краще виглядати,
  • зніміть соціальні страхи та заборони у сфері фінансів,
  • опрацюєте тему батьківського забезпечення, збільшивши при цьому потік подарунків і чоловічої підтримки.
перший тиждень
  • " чоловік не годує " розбір і опрацювання ступені благополуччя відносин, де чоловік - годувальник
  • батьківське благословення на гроші-ініціація "Моя спадщина"
другий тиждень
  • батьківський дозвіл на гроші: ми отримуємо від батька всі свої стратегії управління і прийняття грошей. Створюємо батьківський дозвіл і благословення на гроші
  • ініціація першого ступеня "годувальника" робота з Архетипами кухар-чоловік забезпечує, мисливець-чоловік добуває
третій тиждень
  • заборони на гроші. Право мати, володіти грошима. Зняття заборон на гроші, соціальних заборон, родових заборон на гроші
  • заборони на гроші. Робота з програмами проти грошей і програмами бідності
Четвертий тиждень
  • ініціації другого ступеня годувальника робота з Архетипом Мільйонер, інвестор
  • ініціації другого ступеня робота з Архетипом гейші і годувальника
Автор курсу

Тетяна Сокор-психолог, коуч, сексолог, працює з сімейними парами і жінками, допомагаючи їм стати впевненіше в собі і щасливіше, більше заробляти, займаючись улюбленою справою. Тетяна провела понад 150 авторських курсів і програм.

https://privatelink.de/?http://tatyanasokor.ru/mk1/

Угорі