оздоровлення "Королівського" органу жіночої репродуктивної системи та розкриття жіночої сексуальності на практичному онлайн інтенсиві, який відбудеться
21 січня 2021 року У прямому ефірі.
провідні інтенсиву:
- Резеда Хакімзянова-дипломований сексолог, викладач багатьох вузів країни, прикладний кінезіолог.
- Олена Шубіна-професійний дієтолог, біохімік, основний напрямок діяльності - природне відновлення жіночого здоров'я за допомогою правильного харчування.
- ігор Атрощенко-лікар-невролог, мануальний терапевт.
програма інтенсиву:
Як змінити ваш спосіб життя, щоб ваша жіночність і сексуальність розкривалися природним чином? Які речі викинути з дому, а які виставити на ваш огляд? Унікальні рекомендації практикуючого сексолога.
Які фактори впливають на силу і яскравість жіночого сексуального потягу?
Як "приручити" ваше лібідо? Техніки самостійного посилення і ослаблення вашого сексуального потягу.
"Голодна МАТКА" - найважливіша першопричина гінекологічних і сексуальних розладів у дівчат і жінок.
Що слід додати в ваш раціон харчування, а також що слід виключити з вашого раціону, щоб зберігати міцне здоров'я вашої матки протягом усього Вашого життя? Рекомендації професійного дієтолога.
Реальні випадки з клінічної практики по лікуванню жінок від безпліддя, від міоїм матки, від фригідності за допомогою однієї лише коригування харчування.
НАЙВАЖЛИВІША ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КОЖНОЇ ЖІНКИ!
БОНУС
Комплекс самомасажу для розкриття у жінок чуттєвості і сексуальності
Унікальна практика, яку ми спеціально записували для майбутнього навчання.
продаючий сайт:
21 січня 2021 року У прямому ефірі.
провідні інтенсиву:
- Резеда Хакімзянова-дипломований сексолог, викладач багатьох вузів країни, прикладний кінезіолог.
- Олена Шубіна-професійний дієтолог, біохімік, основний напрямок діяльності - природне відновлення жіночого здоров'я за допомогою правильного харчування.
- ігор Атрощенко-лікар-невролог, мануальний терапевт.
програма інтенсиву:
Як змінити ваш спосіб життя, щоб ваша жіночність і сексуальність розкривалися природним чином? Які речі викинути з дому, а які виставити на ваш огляд? Унікальні рекомендації практикуючого сексолога.
Які фактори впливають на силу і яскравість жіночого сексуального потягу?
Як "приручити" ваше лібідо? Техніки самостійного посилення і ослаблення вашого сексуального потягу.
"Голодна МАТКА" - найважливіша першопричина гінекологічних і сексуальних розладів у дівчат і жінок.
Що слід додати в ваш раціон харчування, а також що слід виключити з вашого раціону, щоб зберігати міцне здоров'я вашої матки протягом усього Вашого життя? Рекомендації професійного дієтолога.
Реальні випадки з клінічної практики по лікуванню жінок від безпліддя, від міоїм матки, від фригідності за допомогою однієї лише коригування харчування.
НАЙВАЖЛИВІША ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КОЖНОЇ ЖІНКИ!
БОНУС
Комплекс самомасажу для розкриття у жінок чуттєвості і сексуальності
Унікальна практика, яку ми спеціально записували для майбутнього навчання.
продаючий сайт:
https://privatelink.de/?https://pro-health.pro/uterus