Що нового?

Придбаний Гомеопатія в кожному будинку для собак і кішок (Ленніхан Бегабаті)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 110 ГРН
Учасників: 1 з 3
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 38.1 ГРН
33%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Гомеопатия в каждом доме для собак и кошек (Леннихан Бегабати)
ця книга, написана відомим американським лікарем-гомеопатом Бегабаті Ленніхан, стала справжнім бестселером нашого видавництва. Жваво і захоплююче автор розповідає про застосування гомеопатії для собак і кішок, пояснюючи, що Гомеопатична Ветеринарна аптека не надто відрізняється від людської. Як правило, Гомеопатія пропонує препарати, які підходять як для людей, так і для тварин (через те, що у людей і їх вихованців багато загальних симптомів, настроїв, харчових пристрастей, навіть звичок, а для гомеопатії всі ці нюанси вкрай важливі). Книга є джерелом корисних порад-тут ви дізнаєтеся, як допомогти вихованцеві при різних захворюваннях, на що звернути увагу при вакцинації, яке харчування буде оптимальним і т.п. більш того, прочитавши цю брошуру, зможете краще розуміти потреби тварини.
всі власники кішок і собак, навіть ті, хто раніше не цікавився гомеопатією у ветеринарії, оцінять книгу, вже просто перегорнувши її. Кожна глава являє собою відповідь на актуальні питання, які рано чи пізно постають перед господарями домашніх вихованців:
  • У 1-му розділі дається огляд гомеопатії для тварин, що застосовується при першій допомозі;
  • У 2 – й-йдеться про почуття вихованця і про те, як їх розпізнати;
  • в 3 – й-про особу чотириногого друга;
  • 4-я глава присвячена харчуванню. Автор нагадує, що в природі тварини харчуються сирою їжею, а зовсім не спеціальними консервами;
  • 5-я глава відведена радам при проблемах з животом;
  • в 6-й розповідається про проблеми з вухами і шкірою;
  • 7-а дає чіткий алгоритм дій при виявленні паразитів;
  • 8-й розділ присвячений сказу;
  • 9-а-про вакцинацію, з якою зовсім не слід поспішати;
  • 10-я вчить вмінню розмовляти з вихованцями.
Формат : PDF

https://www.homeobooks.ru/catalog/books/item/begabatianim.html

Останнє редагування модератором:
Угорі