Замість години-півтори інформації, ви отримаєте від 8 до 20 годин найчистішої теоретичної та прикладної інформації по гормонам.
Я буду розжовувати взагалі все: кожен гормон, всі його фізіологічні і психічні функції, способи коригування, тонни нюансів.
Я дам таку якість, про який я і ви навіть не мріяли: повне занурення в тему, купа графіків, яких ви не знайдете у відкритому доступі, купу бонусів, у вигляді "секретних" (всі ми знаємо що секретів не існує добавок, інструментів, в тому числі просунутих, які раніше не розкривалися.
Всі 150 чоловік відразу отримають все що тільки можна, все що я знаю (насправді не все, але все найважливіше і необхідне)
після проходження основної програми я вже буду докручувати кожного з вас: ви будете відсилати мені звіти, динаміку своїх аналізів, я буду говорити що підправити, пояснювати нюанси і відповідати на ті питання, які змусять подумати навіть мене. Ми будемо допрацьовувати з вами до кінцевого результату. Тобто, індивідуальний підхід до кожної людини зберігається, для мене найголовніше, щоб у вас все вийшло!
після проходження основної програми я вже буду докручувати кожного з вас: ви будете відсилати мені звіти, динаміку своїх аналізів, я буду говорити що підправити, пояснювати нюанси і відповідати на ті питання, які змусять подумати навіть мене. Ми будемо допрацьовувати з вами до кінцевого результату. Тобто, індивідуальний підхід до кожної людини зберігається, для мене найголовніше, щоб у вас все вийшло!