Готовий інтернет-магазин для CPA
який буде приносити вам до 10 000 руб/день
- не потрібно шукати постачальників товару
- не потрібно взагалі закуповувати товар
- не потрібно обробляти замовлення
- не потрібно консультувати клієнтів
- не потрібно платити податки
- потрібно тільки отримувати більший прибуток
- готовий інтернет-магазин
- Курс по генерації цільового трафіку на ваш сайт
- Топ 5 CPA мереж, з якими слід працювати
- Курс по заробітку в CPA мережах (бонус)
- докладну інструкцію до дій
Ви отримаєте в своє розпорядження точно такий же сайт, в безкоштовному редакторі сайтів зможете без проблем відредагувати цей сайт як вам захочеться, додасте свої товари, мої теж можете залишити, тільки змініть партнерські посилання на свої, так само ви зможете змінити дизайн, логотип і взагалі що завгодно.
- В курс по генерації цільового трафіку входить інформація з платних курсів, у вигляді відеоуроків, всі методи расскрутки робочі та актуальні на сьогодні, є як платні способи, так і безкоштовні, які ви і будете використовувати.
- я вам пораджу топ 5 CPA мереж, надійних і перевірених часом, які ведуть чесний бізнес, з якими я сам працюю.
- Курс по заробітку в CPA мережах ви отримаєте в якості додаткової інформації, ці знання зроблять вас професіоналом по заробітку на CPA.
Скільки все це коштує?
Так як такий інтернет-магазин приносить мені
від 200 000 до 300 000 рублів щомісяця, слід було б продавати всі ці інструменти і знання мінімум за 15 000 руб.
Але така ціна занадто висока для більшості, тому я вирішив зупинитися на ціні всього 690 руб.
Продаю тільки 50 копій даного інтернет-магазину, тому що не хочу мати тисячі конкурентів, хоч і магазини у всіх будуть різні.
Я продаю готовий прибутковий бізнес, використовуйте цю унікальну можливість, замовляйте прямо зараз!