Що нового?

Придбаний Готуємо з Надею (Надя Андрєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2905 ГРН
Учасників: 0 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як готувати смачну і корисну їжу для всієї родини за 30 хвилин в день і перейти на здорове харчування комфортно і без стресу!
Функціональне харчування ставить за мету не тільки турботу про те, щоб ви не були голодними. Воно ще й передбачає налагодження роботи тіла, як однієї єдиної системи.

їжа тут розглядається, як:
  • енергія, яка впливає на емоційний стан і хороше самопочуття.
  • інформація для наших генів, що може стати сигналом для включення або виключення генів, які визначають наші слабкі місця.
  • харчування, але яке втамовує не тільки фізичний, а й емоційний і ментальний голод.
  • налагоджений зв'язок: зі своїм тілом (вміння чути, відчувати, довіряти йому і отримувати від нього відповіді), з оточенням, з природою навколо і з сезонними природними циклами.
головна мета функціонального харчування-наситити тіло, враховуючи індивідуальні потреби вашого організму і його стан на даний момент. Не обмежувати себе, а навпаки дати тілу все що необхідно, щоб оптимізувати його роботу і відчувати ситість на фізичному, клітинному і ментальному рівні.
Рецепти програми засновані на рослинному харчуванні, багатому клітковиною і антиоксидантами.
Ви навчитеся готувати так, що ваш чоловік і діти полюблять овочі.

• День 1: чесність з собою
Як правильно проаналізувати своє харчування. Один з найкращих способів це зробити-порівняти його з харчуванням наших предків, тобто з харчуванням, до якого максимально адаптувалося наше тіло за останні тисячоліття.
  • День 2: щільність нутрієнтів
про щільність нутрієнтів і як вона впливає на наше здоров'я, енергію і активне довголіття.
  • День 3: переходимо на функціональне харчування
як оптимізувати своє харчування і час, який ви проводите на кухні.
  • День 4: план харчування
6 способів перетворення живлення на постійній основі.
Ваша самоціль - це не дієта, а створення за допомогою харчування інструменту самопідтримки організму, який принесе бажаний ефект.

Майстер-класи з приготування корисних і здорових страв:
  • Як робити заготовки
продукти в різних країнах і навіть містах відрізняються, в сім'ях всі люблять різні страви-хтось вважає за краще супи, хтось другі страви, а хтось любить салати. Я поділюся конструктором з планування раціону, а не просто дам список продуктів.
  • формули сніданку, обіду та вечері
як з того, що на вашій кухні і в холодильнику приготувати швидкі і смачні страви для всієї родини, за допомогою простих рецептів.
  • Як планувати меню на тиждень
як смачно перевести всю сім'ю на здорове харчування, готувати при цьому один раз в 3-4 дні і завжди мати в холодильнику корисні перекушування.
8 простих і смачних функціональних рецептів.
Додаткові матеріали
  • збірка улюблених рецептів моєї сім'ї, які я готую кожен день
  • кулінарну книгу з 50 + рецептами корисних і смачних літніх десертів
  • Доступ до 2-годинного інтенсиву по здоровому харчуванню влітку
Продажник:
https://privatelink.de/?https://nadyaandreeva.com/mk_menu

Угорі