Переглянути вкладення 81938
прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...
GPS удачі 2023
Щорічна книга-навігатор по річній удачі. Дізнайтеся спеціальні метафізичні техніки і готові прогнози, які допоможуть йти до своїх цілей і надати їм енергії
+ подарунок онлайн-семінар "Водяний Кролик вже близько" - основні тренди 2023 року
Володимир Захаров
якщо вам синхронна думка, що часто результат справи вирішує удача, при цьому ви готові діяти і йти до своїх цілей, щоб 31 грудня 2023 року обернутися назад і сказати: "це був супер-рік незважаючи ні на що!", тоді для Вас книга "GPS удачі 2023 " + бонусний семінар"Водяний Кролик вже близько"
П'ятий рік поспіль ми випускаємо книгу-гід по річній удачі, щоб якомога більше людей змогли використовувати метафізичні переваги собі на користь. Всі попередні роки книга ставала бестселером ... я щасливий отримувати від вас відмінні відгуки!
Хочу зробити П'ятий випуск Книги святковим!
Мені подобається ідея, щоб ще до настання Нового року ви змогли записати в блокнот кілька цілей і основні лінії на 2023.
Все, що не занесено в план, не збувається - тому обзаведіться блокнотом, ручкою і дивіться онлайн-семінар "Водяний Кролик вже близько".
Це буде мій подарунок для читачів п'ятого ювілейного випуску книги!
Готуємося до зустрічі року водяного кролика
Що буде на семінарі?
- подивимося на деякі основні тренди року.
- Це буде свого роду превью того, що я даю зазвичай на великому онлайні в "Антисекретах"
- ви зможете скласти загальне уявлення про те, що буде відбуватися в 2023, і намітити для себе важливі лінії.
⁃ поворотний момент року, коли з'являються перші ознаки трендів наступного року
⁃ карта бацзи 2023 року: як народжується рецесія
⁃ як зробити 2023 роком можливостей
⁃ як не опинитися у звільнених, а опинитися в числі тих, кого цінують
⁃ цифровий простір, кібербезпека, NFT ...
⁃ кращий грошовий сектор (ух, чекаю з нетерпінням -
⁃ сектор для створення команди мрії та партнерства
⁃ 5 жовта: хто під прицілом в цей раз?
⁃ 2 Чорна: вже боятися?..
⁃ 3 нефритова: ризикувати чи ні?
⁃ головні звірята року
Формат: електронна книга
Вихід книги: початок січня 2023 року, семінар "Водяний Кролик вже близько" – початок грудня 2022
Автор: Володимир Захаров
Вартість: $ 8 (~500 RUR) передпродаж
https://privatelink.de/?https://vladimirkniga.com/2023gps/