Формат
Відео уроки
ви отримаєте наступні знання
- зможете сформувати список цікавлять вас чоловіків;
- нагадайте про себе тим, з ким припинилося спілкування;
- зможете управляти чоловіками незалежно від психотипу;
- подолаєте будь-яку перешкоду у вигляді конфлікту, блокування, незацікавленості;
- скоротіть віртуальне спілкування до мінімуму і перейдете в стадію живих зустрічей;
- дізнаєтеся про головні помилки всіх жінок.
1. Активація.
Інформація про початок листуванні, зверненні на себе уваги і активації незацікавленого чоловіка.
2. Розвиток листування.
Все про перехід до реальних зустрічей, мінімізації часу спілкування формату листування, розвитку спілкування в більш захоплююче русло.
3. Складне питання.
Як вести себе в складних і незрозумілих ситуаціях: коли він не відповідає або не пише перший, не пропонує зустрітися в живу або конфлікт в листуванні.
4. Фішки, про які ніхто не знає.
Різні тактики спілкування з чоловіком, заборонені і дозволені фрази для спілкування, як бути поза конкуренцією, але, щоб боролися за тебе.
чому ви можете мені довіряти
Мене звати Настя Плиско.
Я заміжня вже 18 років і маю 2-х синів.
Моя система заснована на найсучаснішій і ефективній технології типування особистості по Еніостилю і персональному підходу до кожного психотипу.
За 17 років роботи в сфері психології відносин між чоловіком і жінкою я виробила власну авторську методику, яка гарантує 100% результат, при правильному застосуванні. Маю вищу психологічну та медичну освіту, закінчила аспірантуру за спеціальністю" Соціальна психологія " та інтернатуру, отримавши диплом лікаря-терапевта.
З 2003 року працюю психологом, веду приватну практику, групи онлайн і офлайн, проводжу індивідуальні консультації. Щомісяця більше 5000 жінок проходять мої програми, вебінари або звертаються за консультацією.
Мене звати Настя Плиско.
Я заміжня вже 18 років і маю 2-х синів.
Моя система заснована на найсучаснішій і ефективній технології типування особистості по Еніостилю і персональному підходу до кожного психотипу.
За 17 років роботи в сфері психології відносин між чоловіком і жінкою я виробила власну авторську методику, яка гарантує 100% результат, при правильному застосуванні. Маю вищу психологічну та медичну освіту, закінчила аспірантуру за спеціальністю" Соціальна психологія " та інтернатуру, отримавши диплом лікаря-терапевта.
З 2003 року працюю психологом, веду приватну практику, групи онлайн і офлайн, проводжу індивідуальні консультації. Щомісяця більше 5000 жінок проходять мої програми, вебінари або звертаються за консультацією.
https://privatelink.de/?https://plisko.svoiludi.club/sprint_ips?utm_source=telegram&utm_medium=reklama&utm_campaign=sprint_ips&utm_content=telegram&utm_term=sprint_ips