Що нового?

Набір учасників Grace. Тріумф твоєї жіночності (Анастасія Завістовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 662 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Привіт! Мене звати Анастасія Завістовська
і я представляю вам Grace!

- З самого дитинства я займалася балетом. Ці заняття дали мені знання про розвиток гнучкості і сили. Прищепили почуття прекрасного і нескінченне захоплення можливостями людського тіла.

- Я закінчила НГУ фізичної культури ім.Лесгафта. Навчання там дало мені впевненість у тому, що своє життя я хочу присвятити популяризації фізичної культури серед Не професіоналів.

- Заснувавши першу студію гнучкості в 2015 році, я визначила свою місію - прищеплювати звичку займатися спортом! Звичку займатися спортом в задоволення і заради здоров'я.

- Мої марафони пройшли вже понад 1000 учасниць! І вони кажуть, що через мої фізичні вправи вони дізналися краще себе, полюбили себе ще більше і помітили як в кращу сторону змінилося ставлення до них оточуючих.

Особливості:

СИЛА і гнучкість
Кожна вправа допомагає поліпшити відразу два фізичних якості: силу і гнучкість. Розвивається така сила, яка допомагає підтримувати і вдосконалювати гнучкість.

Унікальність
Більшість вправ можна виконувати без розігріву, ними можна доповнювати тренування інших напрямків, так само їх легко інтегрувати в повсякденну побутову моторику
Плавність
Одна вправа перетікає в інше

Естетика
Всі вправи витончені і естетичні, в зв'язках нагадують чарівний фітнес танець

Спокій
Всі вправи і зв'язки виконуються в середньому темпі, але все тренування проходить з високою інтенсивністю

Приємні відчуття
Відчуття після тренування легкості і окриленості. Прихильники цього методу відчувають позитивний тонус і приємну розслабленість одночасно.

Головна особливість
Ти не тренуєшся, ти живеш з цими рухами.
Вони кожен день формують і підтримують твою стрункість, грацію і поставу!

https://privatelink.de/?https://worldofgrace.ru/

Угорі