Всім блага! Мене звуть Вікторія Довгань. багато хто знає мене по складчинах в технічних моментах бізнесу, і покупці моїх матеріалів звичайно ж знають, що мені подобається займатися графікою – це моє хобі, я стежу за трендами в графіку, моя команда працює з різними рівнями клієнтів, але я не вважаю себе "супер дизайнером", я лише знаю, те, що я завжди точно знаю і відчуваю, що потрібно клієнту, щоб його помітили). Нарешті основна частина підготовки позаду, і я рада представити Вашій увазі новий проект, а саме новий курс - "графічна імперія"!
Що таке графічна імперія і чому така досить пафосна назва?
У цьому проекті Я поєднала відео уроки по роботі з графікою, wiki розміткою, я вмістила в цей курс саму графіку для різних соціальних мереж, таких як Instagram, VK, Facebook, YouTube, а в деяких Lux елементах і Twitter.
Це чисто технічний курс, для тих, хто не вміє створювати графіку самостійно, для тих кому хочеться заощадити на дорогих дизайнерів, але при цьому хочеться отримати щось унікальне і створене професіоналом, а може і спробувати свої сили в графічному дизайні.
Так само даний проект піде тим, хто хоче навчиться створювати графіку самостійно, я включила невеликий урок, створений для моєї клієнтки, за аналогією з яким ви зможете створити будь-який дизайн, який вашій душі завгодно.