Що нового?

Набір учасників Грам-гурток. Лютий 2021 (Надія Щаслива)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 75.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Англійська - одна з найпростіших мов!
1. На відміну від російської (і багатьох інших мов) слова в англійській не змінюються ні за родами (БІГ/бігла), ні за відмінками (торт/торта/торту/торт/тортом/про торті).

2. Дієслова відмінюються по особам дуже просто - тільки в одному часі (Present Simple - "я зазвичай/взагалі роблю") і тільки для He/She/It-до дієслова додається "s".

3. Множина іменників утворюється теж гранично просто-додаємо"s" (або "es").

Ось і всі складнощі!

Багатство і складність англійської мови - в граматичних конструкціях і виразах.
Те, що в російській мові ми робимо через зміну слова (біг/прибіг), в англійському виражається окремими конструкціями (або, можна сказати, зміною дієслова і дієслівної конструкції)

Причому " прибіг "в минулому - це одна конструкція, а" прибіг " ось тільки що - інша.
Отже, Англійська мова - це про конструкції.

Всього в англійському більше 300 таких конструкцій, з них найбільш вживаних - близько ста.
Саме докладним розбором цих конструкцій ми і будемо займатися в грам-гуртку.

як ми будемо займатися?
Щотижня по вівторках і четвергах ми будемо зустрічатися в прямому ефірі (заняття можна буде дивитися в записі).

І на кожному занятті я буду дуже докладно, з прикладами, пояснювати ОДНУ конструкцію.
Почнемо ми з найпростіших і вживаних конструкцій - і поступово будемо рухатися в бік більш складних.

У клубі можна буде брати участь у двох варіантах - звичайному і PRO.
У звичайному студенти можуть дивитися заняття (в прямому ефірі або в записі), а варіанті PRO студенти зможуть відправляти домашні завдання на перевірку нашим викладачам і отримувати зворотний зв'язок!

Для кого призначений клуб?
Грам-гурток предназаначен в першу чергу для початківців,а також для учнів середнього рівня, які хочуть опрацювати можливі прогалини в своєму навчанні.
У грудні 2020 року ми почнемо з розбору найпростіших конструкцій - і поступово, місяць за місяцем, будемо переходити до все більш складним.

Почнемо з наказових пропозицій-це дуже прості конструкції, при цьому їх можна використовувати в своїй промові з першого дня! І ще один плюс - в них використовується нульова (Словникова) форма дієслова - вам не доведеться думати, яку форму підставляти.
Більш того, за допомогою наказових пропозицій можна успішно поповнювати словниковий запас!
Наприклад, конструкція Let s + 0 (нульова форма дієслова, як в словнику) - перекладається як "давай зробимо"

Let s go - (давай) підемо!
Let s walk-Давай погуляємо
Let s think-Давай подумаємо
Let s drink-Давай вип'ємо
і т. д.

Або гранично проста конструкція Give me + іменник
"Дай мені ..."- і тут можна підставляти (і запам'ятовувати) назви будь-яких предметів-одна з найкорисніших конструкцій для освоєння мови дітьми!

Дай мені собачку, дай мені ведмедика, дай мені ложку-і ось вже і ви, і ваша дитина освоїли купу різних корисних слів!
Далі наказові конструкції можуть ставати складніше - і при цьому набагато більш ввічливими і вживаними в мові.
Наприклад, " Give me ..."перетворюється на ввічливе" Could you give me..., please"

https://privatelink.de/?https://school.happyhope.ru/grammaclub

Угорі