Що нового?

Набір учасників Грецькі міфи в мистецтві. Пакет "Оптимальний" (Олексій Пашков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1765 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 108 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

після цих лекцій не ви дитині, а він вам буде захоплено проводити екскурсію по будь-якому художньому музею, навіть якщо до цього ніколи не було інтересу до мистецтва та історії.

навіщо вам ці заняття

Уявіть собі: ви сидите тихенько і спостерігаєте за вашою дитиною. Він або вона дивиться лекцію. Лекцію про мистецтво. Замість Губки Боба і Леді Баг я розповідаю йому про Джотто або Боттічеллі. І вашій дитині ... цікаво! Йому не хочеться відриватися, він не вередує і не тікає. Можливо, саме в цей момент в ньому вперше проростає або міцніє інтерес до мистецтва, любов до прекрасного і витонченого, яка залишиться потім на все життя.

Ви подаруєте дитині ключ до розуміння сотень віршів, картин і книг. Мені вам не потрібно не пояснювати, наскільки пройнята античними образами наша культура.

На який вік розраховані лекції?
Від 5 до 12 років. Звичайно, ці межі дуже умовні: адже всі діти різні, і сприймають матеріал по-різному. У деяких лекціях будуть як більш прості, так і більш складні частини: прості підійдуть і п'ятирічкам, а складну частину буде цікаво подивитися в 11-12 років. Ви завжди зможете самі вибрати, чи варто показувати лекцію дитині цілком, або варто той чи інший уривок пропустити.

а дорослому лекції будуть цікаві?
Так, будуть. Цього разу я спеціально в кожну лекцію включив серйозну, "дорослу" частину. Так що, якщо вам хочеться нарешті розібратися в грецькій міфології, перестати плутати Міноса з Мідасом і Каліпсо з Каллісто, або просто послухати красиві історії в моєму артистичному виконанні – цей цикл вам теж підійде.

коли можна купити заняття зі знижкою?
До опівночі п'ятниці, 23 вересня. Після цього ціна сильно зросте.

Пакет "Оптимальний" (24 заняття + 1 бонус):
У складі 3 циклу лекцій:
  1. Грецькі боги
  2. Грецькі герої
  3. Античний епос

Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://fun-for-kids.ru/greek-mythology/

Угорі