Що нового?

Придбаний Гроші 3.0. Перезавантаження вашого фінансового стану (Наталія Казаріна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Зараз у світі відбуваються радикальні і швидкі зміни, до яких ми не пристосовані.
У нових для нас умовах ми відчуваємо себе вразливими і кожен раз хапаємося за гаманець, потім — заглядаємо в накопичення і відчуваємо страх.

Коли ми не знаємо, як адаптуватися до подій, знову відчути себе у фінансовій безпеці і спокої за себ і близьких, пора щось міняти.

Впевненість у завтрашньому дні починається
з нашого правильного мислення і опори.
З цим ми і будемо щільно працювати всі 7 днів.

марафон "гроші 3.0" — це база, з якої починається ваш спокій і внутрішня опора.
Це як ніколи актуально в нинішніх умовах.

Марафон точно вам підійде, якщо:
Ви втомилися жити від зарплати до зарплати
Ви втомилися від невизначеності і хочете бути впевненими в завтрашньому дні
Ви боїтеся залишитися без роботи і грошей під час обмежень
Ваш дохід скаче, а ви хочете контролювати свої фінанси
Ви боїтеся назвати ціну за свої професійні послуги і берете за них занадто мало
Ви зарилися в боргову яму і не уявляєте себе без кредитів

Вас чекає глибока робота з вашим мисленням і внутрішньою опорою.
Ви нарешті відчуєте себе у фінансовій безпеці і зможете спертися на себе в самій безвихідній ситуації.
Ви пропрацюєте негативні грошові програми і сценарії, почуття провини і сорому.
Ви маніфестуєте рясне майбутнє і дозволите грошам оселитися у вашому гаманці.

Програма марафону:
Попередній день 1
Знайомство

Попередній день 2
Вступна лекція

День 1 Опора
Ви зробите перший крок до вашої міцної внутрішньої опори, щоб відчути себе у фінансовій безпеці і позбутися страху, що гроші можуть закінчитися.

День 2 сценарії багатства
Ви пропрацюєте ваші взаємини з грошима, які не дають їм надовго затримуватися у вашому гаманці. Дізнаєтеся, які негативні грошові сценарії блокують ваш грошовий потік і як від них позбутися.

День 3 достаток в вас
Увійдете в стан рясного людини і зафіксуєте його в своєму тілі.

День 4 виконуючи мрії
Ви зрозумієте, яку суму грошей ви хочете стабільно заробляти, щоб жити в комфорті. Отримайте відповідь на питання " чому у мене немає грошей, коли я їх так хочу?"і відокремте свої справжні бажання від нав'язаних ким-небудь.

День 5 індульгенція
Ви перестанете знецінювати власні зусилля, досягнення і працю. Пропрацюєте почуття провини, сором і страх бути відкинутими. Ви дозволите собі хотіти більшого і дізнаєтеся, як жити в своє задоволення.

День 6 маніфестація
Ви навчитеся правильно загадувати бажання і посилати їх у всесвіт, щоб вони збулися.
Сформуєте життя своєї мрії і дізнаєтеся, як прийти до неї.

День 7 приплив грошей
Ви отримаєте список фільмів і книг про фінанси, необхідних до уваги кожній людині, щоб знати, як управляти грошима.

Бонус Секретна техніка на виконання бажань для всіх учасників, які пройдуть марафон.

Побічний ефект марафону:
Ваші сексуальні стосунки вийдуть на новий рівень, тому що енергія грошей і сексу тісно пов'язані.
Попрощайтеся з кредитами і боргами. Ласкаво просимо в світ грошей і свободи!
Ви можете брати участь у марафоні не один раз. Всі матеріали і практики в ньому будуть з кожним разом все більше зміцнювати вашу внутрішню опору і допомагати вам відчувати себе в безпеці.

Попрощайтеся зі страхами і відчуйте себе впевненими в завтрашньому дні.

марафон "гроші 3.0" ви пройдете самостійно, без зворотного зв'язку від кураторів. Я знаю, що ви впораєтеся.

https://privatelink.de/?https://natalyakasarina.com/money3

Угорі