Кейс " гроші. Борг. Кредитори "
Давати гроші в борг. І брати гроші в борг. Це дві грошові пастки, потрапивши в які вийти дуже важко.
- борги накопичуються: щоб закрити один кредит, ви берете другий.
- віддавши гроші-шкодуєте: якщо віддали по кредиту, то відчуваєте себе обділеним, обдуреним або жебраком. Якщо віддали гроші в борг і вам їх не повернули – зліться, звинувачуєте, втрачаєте друзів або добрі стосунки з родичами.
- відчуваєте брак грошей: щоб ви не робили, гроші витікають як вода крізь пальці. І це просто вбиває: здається, що всі ваші зусилля-порожня праця.\
- щоб перестати їх втрачати?
- щоб вони приносили радість, а не роздратування і почуття безсилля?
що дають психологічні практики?
У цьому Кейсі-набір психологічних практик, які на 9 днів занурять вас в усвідомлення вашого боржника:
- З чого почалися мої боргові зобов'язання?
- чому я беру в борг знову і знову?
- які приховані вигоди і страхи мені приносять мої борги?
- чому взявши гроші, я не бачу в них можливості для зростання, а бачу і відчуваю їх тільки як борги, які треба віддати
- чому я даю людям в борг?
- чому для мене так болісно і тривожно чекати повернення грошей, даних в борг?
- чому, я не можу попрощатися з грошима, які зайняв і готовий пожертвувати своїми відносинами з людиною заради повернення боргу?
- які приховані вигоди мені приносять мої боржники і чому хочуть навчити?
Практики сюди якраз збудовані в такому порядку, щоб усвідомлення своїх внутрішніх установок чергувалося з трансформацією вашого ставлення до грошей.
у кейсі 10 медитативних практик:
- "ясність і справжність бажання"
- "Галерея успіху"
- "Молитва бажань"
- "Дякую і відпускаю"
- "усвідомлення на нових вібраціях"
- " медитація усвідомлення: чому я збираю борги? (Боржник) "
- "медитація усвідомлення: чому я втрачаю гроші, коли даю в борг? (Кредитор) "
- "гроші як подарунок долі"
- "усвідомлення страху"
- "злиття з грошовим потоком"
Рекомендація. Ви отримуєте рекомендації щодо м'якого виходу з катарсису. Тому що, проживаючи і знімаючи свої негативні сценарії, ви можете відчувати нездужання. Це нормальний процес трансформації, коли ви працюєте зі своїми установками по-справжньому-через психологічні практики.
Щоб той процес проходив м'яко, мій друг і майстер енергетичного масажу Анастасія Мордвинова, підготувала для вас рецепт 5 цілющих ванн. Вони допоможуть вам почувати себе краще.
обмеження: ці медитації ви можете використовувати при досягненні віку + 16 років.
Увага! Два процеси з цього кейса:" злиття з грошовим потоком"," гроші як подарунок долі " не можна виконувати вагітним і півроку післяопераційного періоду
https://privatelink.de/?https://edgardzaitsev.com/katalog/kejs-dengi-dolgi-kreditory/