Що нового?

Придбаний Гроші для мене 3.0. Тариф Standard (Олеся Матерова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 809 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 70.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Автор цього інтенсиву дівчина, яка дійсно розбирається в тому, чому навчає.
Підприємець, психолог і коуч ICF - Олеся Матерова.
У 2014 році вона вивела на ринок нову нішу в рекламному бізнесі і стала засновником мережі компаній, які на сьогодні працюють в понад 90 містах РФ і СНД.
Її головна сильна сторона в тому, що вона-практик.
Вона сама досягла успіху в кар'єрі, а потім у бізнесі.

що буде на цьому інтенсиві:
  • 1 блок: базові принципи законів життя, за якими ми живемо. Основи мислення гроші для мене.
людина вийшла з природи, тому повністю підпорядковується її законам. Якщо їх дотримуватися і правильно застосовувати, в т.ч. щодо грошей, то ваші бажання завжди будуть виконуватися.

Результат застосування отриманих знань:
Ви точно знаєте, як легко виконувати свої бажання, що для цього потрібно. Ваше майбутнє починає залучати вас!
  • 2 блок: як прибрати вашу програму підсвідомості гроші не для мене
я розповім, як прибрати програму Гроші не для мене, яка вас сьогодні змушує ставити свій інтерес на останнє місце, яка створює навколо вас перешкоди і проблеми, на вирішення яких йдуть всі гроші.

Ви знайдете і прибере причину своїх проблем з грошима, почнете бачити навколо себе можливості і втілювати свої бажання.
  • 3 блок: Як створити програму Гроші для мене і завжди мати гроші на свої бажання
я розповім, як сформувати нову програму Гроші для мене, яка підсвідомо приведе вас до нових можливостей і нових дій, щоб ви завжди могли реалізовувати свої бажання.

основні навички, які потрібні для цього:
  • Отримувати задоволення від грошей
  • Розуміти чого хочу саме я
  • Вибирати себе
Наскільки ви зараз відштовхуєте від себе гроші, настільки ж сильно ви будете їх до себе притягувати
  • 4 блок: як прибрати страхи, які заважають змінити своє життя. Як повірити в те, що саме у мене вийде
сьогодні у вас закладена програма підсвідомості, яка змушує вас щодня робити дії, щоб відмовитися від грошей, тому що є підсвідомий страх, що це карається..., це неправильно..., це погано..., у мене точно не вийде...

Ви думаєте не про себе і свої здібності, в яких ви зараз сильно сумніваєтеся. Вашу увагу цілком і повністю направлено на вашу мету. І від цього її досягнення стає лише справою часу!
  • 5 блок: що таке почуття провини перед близькими людьми або жалю до них. Як від них позбутися?
почуття провини перед близькими людьми або жалість до них - це частина підсвідомої програми Гроші не для мене, яка шкодить не тільки нам, але і нашим близьким.
Я розповім основні принципи здорових взаємин з оточенням і дам практичні знання, як прибрати провину і жалість.

Ви навіть не замислюєтеся про те, витратити гроші на себе або на сім'ю. У вас є можливості піклуватися і про себе і про своїх близьких людей.
  • 6 блок: як вирватися з рутини і перейти від слів до дій
я розповім не просто як мотивувати себе до дій, це все ви знаєте і без мене. Я дам інструмент, як запустити на підсвідомому рівні процес змін, коли ви не зможете не робити.

Ви створите підсвідому мотивацію, коли не робити НЕ можливо.
  • 7 блок: позбавлення від боргів за допомогою зміни мислення
  1. Що таке борги і боргова яма. Психологічні причини боргів;
  2. Глибока робота з внутрішніми установками для поступового виходу з боргової ями;
  3. Техніки для усунення залежності від боргів (емоційна + фізична (на рівні гормонів);
  4. Виходимо зі звичного, неусвідомлюваного стану боргу з оточенням;
  5. Працюємо зі спогадами, трансформуємо їх і знімаємо обмеження;
  6. Дозволяємо собі свободу і достаток;
  7. Освоюємо новий стан повної свободи і закріплюємо його;
Ви звільнилися від шкідливої залежності брати в борг. Ви більше не відчуваєте почуття обов'язку перед іншими. Завдяки глибокій психологічній роботі ви щодня перебуваєте в стані свободи і ваші борги скорочуються.
  • 8 блок:техніка постановки цілей і створення накопичень для свого забезпеченого майбутнього
від того, як ми поставимо перед собою мету залежить 90% її досягнення. Тому я дам вам не просто методику постановки цілей, яку ви і без мене знаєте і не одну.
Я розповім, як сформувати мету на підсвідомому рівні, щоб її досягнення перестало бути складною і важкою завданням. Щоб все відбулося само собою.

Ви сформуєте свою велику мету на підсвідомому рівні і досягнете її.

у подарунокдо цього інтенсиву Ви отримаєте техніку зміни життя "вічний двигун", яка запустить процеси трансформації, коли ви НЕ зможете не робити

Ми обіцяємо вам, що за 1 день цього інтенсиву ви зробите для себе більше корисного,
ніж за 1,5 - 2 місяці самостійної роботи і отримаєте потрібні для себе ресурси, які неможливо придбати самостійно!
геть нудні лекції з водянистою водою і непрактичною теорією і марною практикою...
я за реальні зміни в кращу сторону у Вашому житті!
https://privatelink.de/?https://materova.ru/money4me

Угорі