які питання розбирали і які практики робили на марафоні
І вони загострюються в "важкі" часи. Основна причина в тому, що в нашій країні на більшість сімей стоїть "печатка бідності".
Життя від зарплати до зарплати. У будинку тільки найнеобхідніше, мало, що можемо собі дозволити. Це зашито в родових програмах.
За родом передається інформація, що гроші це небезпечно.
Що за гроші можуть покалічити або вбити. І у вас включається захисний механізм.
І грошей немає.
І всі спроби їх зберегти і примножити провалюються.
А ми всі розумом розуміємо, що гроші-це гідне життя
Якщо живеш від зарплати до зарплати і тебе звільняють, то ситуація стає патовою.
Гроші допомагають вирішувати проблеми зі здоров'ям у себе або рідних. Якщо грошей немає, то в разі необхідності, ви не зможете дозволити собі дороге лікування.
Не зможете допомогти своїм дітям встати на ноги.
І як ви будете жити на пенсію - це туманні перспективи.
Відсутність грошей і борги часто призводить людей до дуже важких ситуацій.
Я не кажу зараз, що гроші вирішують все і тільки в грошах щастя.
Щастя-це інша категорія.
Але гроші вирішують питання і дають можливості.
Це була одна з причин чому я почала займатися розстановками
Саме розстановки ефективно працюють з зашитими в нас програмами. І системно вирішують проблеми.
Ви отримуєте внутрішню впевненість, що гроші - це те, що ви повинні мати. Гроші-це енергія і підтримка вас в будь-яких життєвих ситуаціях.
Я потрапила в серйозну життєву ситуацію
Родова травма у старшого сина. І думала тоді, що життя зупинилося. Я не могла працювати, так як треба було займатися лікуванням дитини. І звична робота для мене була закрита.
Для того, щоб вийти з моторошної депресії, я вивчала різні практики. Ставало краще, але знову траплялися провали і ми відлітали у фінансову яму.
Зрештою, я дійшла до вивчення методу розстановок, який вирішив грошові проблеми. Саме не разово, а системно.
Я практикую цей метод вже більше 6 років і постійно переконуюся в його ефективності. Після цієї роботи проблема зникає.
У мене більше 500 клієнтів пройшли платні програми саме по розстановках і індивідуальні роботи. Тисячі людей були на відкритих вебінарах.
Результати вражаючі. До людей приходять гроші.
- Практика зі станом бідності. Виходи зі стану бідності.
- Практика зі станом багатства. Вхід в стан багатства.
- Чи маю я право бути багатим.
- Практики з глибокими тінями минулого.
- Отримання вигоди від інших пологів.
- Плата за чужими рахунками, за чиїми рахунками ви платите.
- Плата моїх дітей за рахунками. Чи платять вони за моїми рахунками або рахунками інших членів сім'ї.
- Чи існують неоплатні борги предків.
- Чи можемо ми закрити неоплатний борг.
- Практика отримання благословення роду на багатство.
І вони загострюються в "важкі" часи. Основна причина в тому, що в нашій країні на більшість сімей стоїть "печатка бідності".
Життя від зарплати до зарплати. У будинку тільки найнеобхідніше, мало, що можемо собі дозволити. Це зашито в родових програмах.
За родом передається інформація, що гроші це небезпечно.
Що за гроші можуть покалічити або вбити. І у вас включається захисний механізм.
І грошей немає.
І всі спроби їх зберегти і примножити провалюються.
А ми всі розумом розуміємо, що гроші-це гідне життя
Якщо живеш від зарплати до зарплати і тебе звільняють, то ситуація стає патовою.
Гроші допомагають вирішувати проблеми зі здоров'ям у себе або рідних. Якщо грошей немає, то в разі необхідності, ви не зможете дозволити собі дороге лікування.
Не зможете допомогти своїм дітям встати на ноги.
І як ви будете жити на пенсію - це туманні перспективи.
Відсутність грошей і борги часто призводить людей до дуже важких ситуацій.
Я не кажу зараз, що гроші вирішують все і тільки в грошах щастя.
Щастя-це інша категорія.
Але гроші вирішують питання і дають можливості.
Це була одна з причин чому я почала займатися розстановками
Саме розстановки ефективно працюють з зашитими в нас програмами. І системно вирішують проблеми.
Ви отримуєте внутрішню впевненість, що гроші - це те, що ви повинні мати. Гроші-це енергія і підтримка вас в будь-яких життєвих ситуаціях.
Я потрапила в серйозну життєву ситуацію
Родова травма у старшого сина. І думала тоді, що життя зупинилося. Я не могла працювати, так як треба було займатися лікуванням дитини. І звична робота для мене була закрита.
Для того, щоб вийти з моторошної депресії, я вивчала різні практики. Ставало краще, але знову траплялися провали і ми відлітали у фінансову яму.
Зрештою, я дійшла до вивчення методу розстановок, який вирішив грошові проблеми. Саме не разово, а системно.
Я практикую цей метод вже більше 6 років і постійно переконуюся в його ефективності. Після цієї роботи проблема зникає.
У мене більше 500 клієнтів пройшли платні програми саме по розстановках і індивідуальні роботи. Тисячі людей були на відкритих вебінарах.
Результати вражаючі. До людей приходять гроші.
https://privatelink.de/?http://lp.laboratoria.tv/marafon-rasstanovki/