Що нового?

Придбаний Гроші і багатство, 2014 (Олександр Палієнко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1361 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у програмі вебінару:
  • Гроші як інструмент і чому їх не можна робити метою
  • Багатство як стан і його особливості
  • Як залишитися в гармонії при наявності грошей і багатства
  • Чим ми "платимо" за гроші?
  • Як зароблені гроші витрачати на себе?
кожна людина відповідальна за свою долю, яку формує вчинками, заснованими навосприятии соціуму і світу в цілому. Погоджуючись з цим твердженням, приходить розуміння того, що змінюючи свої звички і деталі характеру, ми автоматично здатні вирішити питання особистого життя, власної реалізації, здоров'я і матеріального стану. Суть авторського методу Олександра Палієнка полягає, в першу чергу в тому, щоб донести людям ту "абетку" життя, якої, на жаль, донині не вчать у школі. Пріоритети суспільства багато сотень років піддавалися насильницьким втручанням з боку влади, церкви, воїн і багатьох інших факторів, що сьогодні настільки переплутані місцями, а багато взагалі не береться до розгляду в якості головних аспектів.

Олександр Палієнко з 1991 року практикував екстрасенсорику, покращуючи здоров'я і добробут людей, але спостерігаючи своїх підопічних, зіткнувся з тим, що хвороби поверталися, ставлячи людину в залежність від впливу. А ті, хто" поправив " матеріальну сферу терпіли поразки в інших. Таким чином, зумівши висловити закономірність життєвих процесів розвитку і компенсації енергетики, Олександр став успішно застосовувати це в своїй практиці, консультуючи всіх бажаючих, хто готовий працювати разом з ним над своїми труднощами і затверджуватися в реалізації і щастя.

На сьогоднішній день Олександр Палієнко регулярно проводить авторські зустрічі, які корисні абсолютно всім і однаково популярні у чоловіків і жінок. Адже за його словами, 80% успіху чоловіка, а також здоров'я і поведінки дітей, залежать від стану жінки і її сексуальності!
https://privatelink.de/?http://www.apalienko.com/forum/vebinary/424-dengi-i-bogatstvo.html

Угорі