"гроші правлять світом", — при кожному зручному випадку згадують люди. А чи можна розгорнути ситуацію на 180 градусів і навчитися самому управляти фінансами?
Типова картина: є всі можливості, але людина не заробляє грошей, тому що сам себе в цьому обмежує.
Всіх, хто вірить, що результати залежать від внутрішньої роботи і уявлень, чекає авторський майстер-клас Тетяни мужицької – "гроші: мало не можна багато". Де поставити кому-вирішувати вам.
мета
Майстер-клас дозволить розібратися з тим, що відбувається у вашій голові на тему грошей і з тим, що повинно відбуватися, сприяючи тому, щоб гроші приходили частіше і легше.
Це буде потужна робота з внутрішніми уявленнями, цікава і захоплююча.
Ви дізнаєтеся, що потрібно поміняти у власній голові, щоб дозволити собі заробляти більше. З'ясуйте справжні відносини з грошима: що в них хорошого, а що не так. Побачити сильні і слабкі сторони взаємодії. Зрозумієте, що саме потрібно міняти у взаєминах з грошима.
Будьте готові отримати задоволення в цьому творчому пригоді на шляху до достатку.
конкретні результати
Запрошуючи людей на "майстер-клас про гроші" я ні в якому разі не хочу вступати на поле Білла Гейтса, тому що він в цьому крутий. Я не вмію так, як він, заробляти. Але я точно знаю, що можна поміняти в своїй голові, щоб дозволити собі заробляти краще, більше, легше.
тривалість: 2 години 12 хвилин.
40.00 BYN
Типова картина: є всі можливості, але людина не заробляє грошей, тому що сам себе в цьому обмежує.
Всіх, хто вірить, що результати залежать від внутрішньої роботи і уявлень, чекає авторський майстер-клас Тетяни мужицької – "гроші: мало не можна багато". Де поставити кому-вирішувати вам.
мета
Майстер-клас дозволить розібратися з тим, що відбувається у вашій голові на тему грошей і з тим, що повинно відбуватися, сприяючи тому, щоб гроші приходили частіше і легше.
Це буде потужна робота з внутрішніми уявленнями, цікава і захоплююча.
Ви дізнаєтеся, що потрібно поміняти у власній голові, щоб дозволити собі заробляти більше. З'ясуйте справжні відносини з грошима: що в них хорошого, а що не так. Побачити сильні і слабкі сторони взаємодії. Зрозумієте, що саме потрібно міняти у взаєминах з грошима.
Будьте готові отримати задоволення в цьому творчому пригоді на шляху до достатку.
конкретні результати
- учасник отримав роботу в тій же області, але з більшою зарплатою.
- учасник, який давно хотів відкрити свій бізнес, взяв і відкрив його.
- інший учасник, у якого вже був бізнес, але з маленьким прибутком, значно збільшив виручку.
- деякі учасники тренінгу усвідомили, що у них насправді все добре і просто перестали переживати на тему грошей.
Запрошуючи людей на "майстер-клас про гроші" я ні в якому разі не хочу вступати на поле Білла Гейтса, тому що він в цьому крутий. Я не вмію так, як він, заробляти. Але я точно знаю, що можна поміняти в своїй голові, щоб дозволити собі заробляти краще, більше, легше.
Тетяна Мужицька.професійний психолог (закінчила факультет психології МДУ). Бізнес-тренер, міжнародний сертифікований тренер НЛП, письменник, бард, телеведуча. З 1993 року все життя Тетяни пов'язана з тренінгами. Тренінг для неї-це мова, якою можна говорити про все: про любов, про бізнес, про час, про себе, про чудеса і про місію, та взагалі про що завгодно. Саме цей принцип, втілений в життя привів до того, що Тетяна провела понад 1000 тренінгів на різні теми.
тривалість: 2 години 12 хвилин.
40.00 BYN
https://privatelink.de/?http://treningclub.by/mktm/