Що нового?

Придбаний Гроші на вебінарах (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 123.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[COLOR=rgb (20, 20, 20)] як з нуля почати заробляти на ваших знаннях, проводячи корисні вебінари. Без нав'язливих продажів, маніпуляцій і обману.[/COLOR]

що Ви отримаєте на інтенсиві:
  • вибір теми для вашого вебінару
    Як вибрати тему для вашого вебінару і бути впевненим, що люди захочуть прийти на ваш вебінар. А також яких правил і принципів варто дотримуватися, коли ви будете вирішувати чому ви будете навчати і кого.
  • де знайти людей і як переконати прийти їх на ваш вебінар
    Мабуть, це самий "хворий" питання у експертів. І хороша новина полягає в тому, що я знаю на нього відповідь. А після інтенсиву і ви теж будете знати рішення цього завдання. Так що вам не доведеться проводити ваш вебінар для 2.5 учасників. А вже на найперший вебінар ви будете знати як привести 20-50 слухачів в прямий ефір.
  • Як зробити ваш вебінар корисним і цікавим
    Як скласти план вебінару, за якою структурою його проводити, яких правил і принципів варто дотримуватися, щоб він був корисним і цікавим для ваших слухачів.
  • Як заробити на вебінарі
    Як ви можете "монетизувати" ваш вебінар. Що ви можете запропонувати людям, за що вони хотіли б заплатити гроші. При цьому бути максимально чесним і прозорим перед ними. Без жорстких продажів, маніпуляцій, обману і перебільшення.
  • що ви можете запропонувати людям
    Платний курс-не єдине, що ви можете запропонувати учасникам свого вебінару. І я розповім вам які ще цікаві і цінні продукти або послуги ви можете запропонувати учасникам вашого безкоштовного вебінару.
  • приклади з практики
    Особисто для мене велику цінність представляють приклади з практики. І якщо ви на мене схожі, то значить і для вас теж. На інтенсиві я розповім вам реальні надихаючі і цінні приклади того як люди з нуля стартували в цій індустрії.
https://privatelink.de/?https://vk.com/ykurilov

Угорі