Що нового?

Придбаний Гроші (Ольга Ніколаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10993 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 248.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Багато хто вважає, що домогтися успіху можна лише за рахунок постійного, наполегливої праці.
Але будь-які зусилля неефективні до тих пір, поки сила волі не сусідить з вашою творчою уявою і проявом таланту, який був виданий вам при народженні...
У сучасному світі гроші перестали йти до тих, хто продовжує їх заробляти важкою працею, і йдуть тільки до тих, хто змінює трудоголізм на працьовитість.

які теми будуть розкриті в програмі
1 модуль

Провина, сором і почуття обов'язку — як ефективно замінити це "багатство" на підвищення доходу і закриття боргових зобов'язань
2 модуль
Дії з дефіциту і з знання-як перестати вчитися на помилках і перейти в улюбленці фортуни
3 модуль
Грошовий емоційний інтелект-як перетворити чуттєвість і амбіції в масштаб і зростання доходів
4 модуль
Множинні доходи-як розібратися з фінансовою грамотністю і почати мислити категоріями доходів, як стати тим, кого переслідують доходи
5 модуль
З минулого в майбутнє-як перестати розраховуватися майбутнім прибутком і прибрати страх втрати грошей
6 модуль
Самоцінність і егоцентризм-як перестати боятися шахраїв і обманщиків і почати оцінювати свої навички
7 модуль
Грошовий невротизм-як перестати залежати від грошей і почати отримувати нагороди за свої витрати
8 модуль
Підвищення рівня норми - як розширити свою грошову ємність і як легко перейти на режим творця, де гроші, здоров'я і любов є вдячністю світу

У програмі я використовую інструменти, які вже привели в точку б більше 400+ осіб — авторські терапевтичні та НЛП техніки, засновані на методах зміни особистісної історії, психогеографії, нейромоделювання, профайлінгу та рефреймінгу.

Привіт, мене звуть Оля Миколаєва!
Сертифікований НЛП і ігропрактік, закоханий в життя грошовий арт-терапевт, нейролінгвіст, журналіст, письменник, професійно незалежний і неймовірно щаслива людина.
Провела понад 1500 годин індивідуальних сесій
Створила 122 мільйонера
9000 + учасників з Росії та країн Європи пройшли мої програми та тренінги
350 + млн рублів боргів і кредитів закрито завдяки роботі з моїми авторськими практиками
https://privatelink.de/?https://moneychannel.ru/vzroslye_dengi

Угорі