План
- навчимося визначати, чи небезпечні великі гроші для вас.
- досліджуємо, що не так з вашими бажаннями, раз до сих пір немає натяку на їх здійснення.
- торкнемося теми роботи і призначення і їх ролі в зароблянні грошей.
- попрацюємо з"енергією багатства".
- навчимося маніфестувати бажання.
- зробимо інші цікаві речі.
- ви зможете приємно і з користю провести час. Насправді, це головна мета прослуховування вебінарів, і вони з цим завданням справляються.
- ви дізнаєтеся, як працювати з Вашою темою грошей.
якщо тема цікава для особистого користування, Ви зможете проаналізувати свої почуття, пов'язані з грошима. І рано чи пізно, знання, які ви отримаєте, ви обов'язково використовуєте.
особливо звертайте увагу на фрази, які залишаються з вами і прокручуються у вас в голові. Несвідоме показує, що в цій фразі є інформація для вас, яка вам знадобиться.
Якщо ви психолог, ви будете мати алгоритм роботи зі своїм клієнтом по темі грошей.
Загалом, без обіцянок золотих гір, але з обіцянкою зануритися в світ психотерапії грошових питань, за допомогою якої ми вирішували реальні грошові проблеми моїх клієнтів в бік збільшення доходів.
Я психолог і практикую 5 років. Одними з кращих результатів своєї роботи вважаю зцілення клієнтів з аутоімунним тиреоїдитом і дітей з атопічним дерматитом, а також інші випадки зцілень від різних захворювань. Мій досвід ви знайдете в моїх статтях з психосоматики.
- маю два дипломи за спеціальностями "Клінічна"та" Практична психологія".
- Жильбера Рено: Recall Healing (зцілення спогадом).
- Ковальова С.в.: Практик, Консультант і майстер інтегрального нейропрограмування.
- Леоніда Тальпіса:" Точка збірки", ставши фахівцем з Матриці енергетики.
- Олександра Зелінського"Системне моделювання".
- У 2017 році підвищила свою кваліфікацію на курсах по Тета Хилингу, отримавши сертифікат інструктора.
- Ойбека Наджимова з акупунктури.
Створила систему терапії Satori Healing.
І проводжу семінари та терапевтичні групи за цим методом.
Це моя творчість, мій внесок у наше життя.
Ефективність отриманих знань і навичок я перш за все перевіряю на собі і своїх дітях. Вибираю з них найдієвіші і використовую їх в роботі з клієнтами.
Є автором 250 статей з психосоматики та психотерапії. Деякі з них передруковуються в проекті "Сноб" і з'являються в його соціальних мережах.
але найголовніше, чого я домоглася):
Змогла допомогти собі перетворитися з гидкого, невпевненого, апатичного, вічно у всьому винного і всім незадоволеного каченяти в прекрасного, впевненого в собі і реалізує своє призначення лебедя. Казка стала бувальщиною.
Якщо ви тут, значить, ви теж шукаєте відповіді на свої питання. На частину з цих питань я вже знайшла відповіді. (Більш докладно моя історія в статті на сайті)
До зустрічі)
https://privatelink.de/?https://elenaguskova.ru/vebinar-dengi/