програма міні-тренінгу
№1 грошова концепція ВОРОНКИ
Зрозумієте і дізнаєтеся:
№2 Кому продаємо?
Зрозумієте і дізнаєтеся:
№3 Продукт выключитель
Зрозумієте і дізнаєтеся:
Зрозумієте і дізнаєтеся:
загальний підсумок міні-тренінгу: у вас на руках повна теоретична частина, як створити свою мікро-воронку за нашим зразком, з прикладами та інструкціями - для залучення клієнтів у свій проект.
По суті, у вас на руках машина, яка буде генерувати вам на автоматі клієнтів і відбивати ваш трафік на 40-70% відразу.
І я можу вас привітати з тим, що ви пройшли практичний міні-тренінг і отримали всю БАЗУ, яка необхідна, щоб генерувати клієнтів через мікро-воронку.
№1 грошова концепція ВОРОНКИ
Зрозумієте і дізнаєтеся:
- Як виглядає загальна і цілісна картина мікро-воронки, яка сама себе окупає і продає вашу дорогу послугу або навчання.
- Які кроки і послідовність дій, щоб воронка працювала
- Як робити не треба, що важливо враховувати, щоб не злити всі гроші - один намацаний нюанс, який збереже ваш бюджет.
- На що робити упор у воронці, щоб вона давала повернення грошей від 40 до 70% вкладень в рекламу відразу.
№2 Кому продаємо?
Зрозумієте і дізнаєтеся:
- Як правильно відокремлювати сегменти свій ЦА, і як правильно підбирати свою цільову аудиторію, щоб воронка продавала
- Якими смислами приводити до себе тільки цільову аудиторію
- Як визначати для себе золотий портрет клієнта (без занудних описів аватара), і в голові проясниться, хто точно буде купувати ваш продукт.
№3 Продукт выключитель
Зрозумієте і дізнаєтеся:
- Який саме продукт необхідний у вашій воронці, щоб вона продавала і приносила гроші відразу.
- Як сформувати простий, але дуже смачний і привабливий оффер в будь-якій темі, щоб його хотілося купити.
- Як грамотно розділити ваш головний продукт, від продукту вмикача (трипваєра), щоб клієнти далі йшли по ланцюжку і купували дорого.
- Як описати швидко, буквально за 1 вечір свій продукт і отримати перші продажі з нього.
Зрозумієте і дізнаєтеся:
- Два формати магніту, які працюють зараз дуже добре.
- Який формат магніту вибрати (текст або відео ?) саме у вашій темі, щоб він конвертував передплатників в покупців-в той же день.
- Як повинен виглядати магніт у воронці, яка працює і приносить гроші.
- Чому магніти - "аля отримай пдф більше не працюють" і який вихід.
- Формула створення сценарію бомбового магніту, яку ми тестуємо вже кілька місяців.
- Як зв'язати свій магніт з продажами продукту вмикача, щоб мікро-воронка почала продавати швидко.
- Як створити працюючий магніт за моїми прикладами/сценарієм та інструкції.
загальний підсумок міні-тренінгу: у вас на руках повна теоретична частина, як створити свою мікро-воронку за нашим зразком, з прикладами та інструкціями - для залучення клієнтів у свій проект.
По суті, у вас на руках машина, яка буде генерувати вам на автоматі клієнтів і відбивати ваш трафік на 40-70% відразу.
І я можу вас привітати з тим, що ви пройшли практичний міні-тренінг і отримали всю БАЗУ, яка необхідна, щоб генерувати клієнтів через мікро-воронку.
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-100961639_23028