Що нового?

Придбаний Грошова гармата. Тариф-Без підтримки (Костянтин Руднєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 956 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Хто зможе оволодіти технологією?
Так в общем-то все без винятків=) так вже вийшло, що починаючи з 2012 року я ділюся своїми знаннями здебільшого з новачками. З тими, хто тільки починає свій шлях в інтернет-бізнесі і не розуміє, куди рухатися. Серед моїх передплатників і клієнтів також дуже багато людей похилого віку, яким важко даються нові технології і до яких потрібен особливий підхід. За довгі роки роботи з ними я навчився пояснювати складні речі простою мовою і розжовувати інформацію так, щоб всім все було зрозуміло. Я знаю ваші потреби, ваші складності і точно знаю, як вам допомогти. Тому можете бути впевнені, яким би новачком ви не були, у вас все в підсумку вийде. Я в цьому не сумніваюся.

Скільки можна заробляти?
Та технологія, про яку я вам розповім, не має фінансових кордонів. Їй користуються топові гравці партнерського інтернет-маркетингу, і вона зі 100% гарантією буде приносити прибуток навіть абсолютному новачкові. Ні, я не буду обіцяти вам манни небесної по клацанню пальців, адже у нас тут не казка, а реальне життя. До великих результатів відразу прийти неможливо, їх потрібно заслужити. 3000 рублів, які я для залучення вашої уваги вказав в заголовку, - мій середній денний заробіток з 1 авторассилкі. Таких авторассилок у мене зараз 4. Вийти на схожі результати за моєю технологією можна за півтора-два місяці навіть, якщо зараз ви абсолютно нічого не вмієте. При цьому перші гроші ви почнете отримувати буквально відразу після запуску першої авторассилкі
Привіт. Мене звати Костянтин Руднєв. Заробляю в інтернеті з 2012 року. Веду свій блог в Вконтакте "Руднєв пише", в якому ділюся накопиченими знаннями, досвідом і порадами по онлайн-бізнесу.

При цьому не соромлюся писати жорстко і цинічно, показуючи все так, як воно є насправді, без ухилень і недомовлень. Підписуйтесь та отримуйте розбори цікавих кейсів та цікаві історії=)

Про себе в цілому розповідати не дуже люблю, Я Той ще інтроверт і намагаюся уникати зайвої уваги. Якщо хочете більше дізнатися про мене і мій шлях від злиднів до фінансової свободи, читайте блог, там все є.

За останні 8 років я навчив більше тисячі клієнтів реальному заробітку в Інтернеті. Маю за плечима колосальний досвід спілкування з новачками і знаю, як грамотно підносити їм інформацію, щоб вони могли з нуля побудувати свій успішний онлайн-бізнес.

Даний тренінг, який я пропоную вам пройти-це результат мого досвіду, накопиченого мною за роки практики. У ньому я розповім вам про технологію, якою останні кілька років користуюся сам і яка реально дає результат. Тренінги подібного масштабу я востаннє проводив аж у далекому 2015. Це мій перший продукт за дуже довгий час, і тому зараз він має для мене особливе значення.

Разом з вами я створю ледачу партнерську авторассилку і на ваших очах зароблю завдяки їй перші гроші. Щоб ви могли швидше повторити за мною, я надам вам всі необхідні інструменти, шаблони і навіть деякі статті, які вам залишиться лише скопіювати і розмістити у себе.

Метод довгих авторассилок, який я практикую-це божевільна машина по набивання кишені грошима. Зберіть і заведіть її один раз, після чого вона буде генерувати вам дохід роками.
https://privatelink.de/?https://rudpu.ru/trening

Угорі