Що нового?

Збір коштів Грошова лопата (Павло Зигмантович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Як перестати втрачати гроші і заробляти більше

Кажуть, заробити гроші не можна. Я не згоден. Заробити можна-і це легше, ніж здається. Треба просто припинити розганяти лопатою людей, які вам несуть гроші. Думаєте, ви так не робите? Може бути. А може бути-робите. Але якщо ви зміните підхід, ви будете лопатою гроші гребти. Як бачите, і там, і там є лопата (назвемо її парадоксальною грошовою лопатою Зигмантовича), але ефект від неї різний.

зміст

1. Як працювати і заробляти

Ви можете заробляти більше, ніж зараз. Помітно більше. Для цього потрібно змінити погляд на ситуацію, загальну стратегію і, звичайно, діяти по-іншому. Про це я і розповідаю на цьому жорсткому аудіо.
Я не буду церемонитися і розмовляти натяками. У питаннях грошей і заробітку прямота важлива як ніде. Тому я буду говорити прямо і відверто.

2. Лекція " При чому тут Президент?!"
У мене накопичилася величезна кількість історій про людей, які звинувачують всіх навколо, а самі палець об палець не вдарять. І всі ці історії шалено смішні. Кому не розповідаю, у всіх настрій піднімається.
При цьому у мене є не менша кількість історій про людей, які працюють добре. І заробляють при цьому дуже багато грошей. І історії про цих людей у всіх викликають жвавий інтерес і повагу.
Так що на лекції я розповідаю масу смішних випадків з життя. Абсолютно реальних. А з іншого боку я всі ці випадки зводжу в дуже прості і працюючі правила, які сильно полегшать вам життя і допоможуть досить швидко заробити грошей і повагу оточуючих.

3. Нестидні гроші
Люди часто пишуть мені, що не можуть брати нормальні гроші за свою роботу. Не можуть назвати ціну, не можуть прийняти оплату. Не можуть призначити ціну за свої послуги. Що їм щось заважає, хоч трісни.
Що я можу сказати? У цієї хвороби є одне ім'я-сором. І якщо позбавиться від цього сорому, який псує наше життя, то відносини і з грошима і з іншими людьми будуть значно спокійніше і приємніше.

https://privatelink.de/?https://zygmantovich.com/products/president/

Угорі