Що нового?

Придбаний Грошове мислення по-королівськи і письменництво як бізнес. Перший і другий день (Євгенія Корольова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 27.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ХОЧЕШ ГРОШЕЙ?

Прочитайте цей пост, так як додаткових "продають" і "дотискають" постів не буде. Це просто шанс, яким скористаються ті, кому це насправді потрібно. Не моя тема, але у мене просто підгорає, коли я бачу, як люди самі відмовляються від грошей. Я вирішила розповісти всю правду.

Після недавнього відосу з підрахунками гонорарів топових авторів ЛітРес.самвидав стало очевидно, що гроші в письменстві є. Але ось як їх звідти дістати - для багатьох залишається великим питанням. Коли я намагаюся донести, що і як потрібно робити, щоб заробляти на своїх книгах гідні гроші, я бачу, що мої слова часто розбиваються об глуху стіну.

Як з'ясувалося, далеко не всі початківці автори і блогери готові розглядати письменство як бізнес. У багатьох в голові купа установок, від яких у мене на голові волосся ворушаться:
  • творчість не можна бруднити думками про гроші
  • творчість і бізнес - взаємовиключні поняття
  • не можна думати про гроші
  • і вже тим більше не можна хотіти грошей
  • книга-це витвір мистецтва або спосіб самовираження, але ні в якому разі не товар
Якщо зібрати все це разом, то ми розуміємо, що людям соромно хотіти грошей від письменства, соромно хотіти грошей взагалі. І з цим потрібно щось робити.

У моєму житті є дуже яскравий приклад того, як талановита людина може просто просрати своє життя через таких ось установок. Мій перший чоловік був крутим музикантом, його голос відкривав йому всі двері і серця. Завдяки таланту його любили, йому прощалося дуже багато. У нього був дар, який він проебал. У його житті більше немає музики, його ніхто не знає і вже не дізнається.

А все тому, що" співати за бабки " було нижче його гідності. Геній не може працювати на когось, не може співати те, чого хоче публіка, не може прогинатися під закони шоу-бізнесу. Тому що бізнес-це брудне слово, а музика-це душа. У підсумку, через двадцять років, - ні бізнесу, ні музики, ні че го. Дуже сумна історія насправді. Всі ці роки я чекала, що одного разу він вистрілить. Тому що там реально талант, там харизма.

У нього було все, щоб стати новою рок-зіркою. Але один маленький баг в голові позбавив нас цілого музичного всесвіту. Мені сумно від того, скільки ненаписаних пісень ми так і не почуємо. І мені сумно від того, скільки книг може так і не побачити світ просто тому, що їх автори не знайдуть відповіді на свої питання. Не зможуть примирити в своїй голові творчість і його монетизацію.

Мені дуже боляче бачити, як люди заривають свій талант, тому що у них в голові системна помилка: "гроші не можуть приходити від улюбленої справи. Улюблена справа не може бути твоїм бізнесом. Творчість повинна бути виключно по любові".

Саме тому я зрозуміла, що прийшов час поговорити на цю тему. Чесно, детально, без цензури. Розповім все, що я зрозуміла про гроші і як прийшла до стабільного доходу, про який колись навіть не мріяла. Там не буде інфобізерських схем або якихось легких способів зрубати бабла. Я допоможу вам по-новому подивитися на грошове питання, на вашу творчість і з'єднаю у вашій голові потрібні проводочки, щоб система, нарешті, стала працювати на вас, а не проти вас.

Отже, я запрошую вас 18-19 листопада на дводенний інтенсив "ХОЧУ грошей"

Так, саме так. Перший крок до того, щоб впустити гроші в своє життя, - зізнатися собі, що ви їх хочете. Поки ви будете грати в безневинну овечку, яка вище всього цього, грошей вам не бачити. Я сьогодні зла, тому що бачу, як люди відмовляють собі в грошах просто через якогось ебаного кокетства.

Ось, що я для вас приготувала:

★ День 1. Грошове мислення по-королівськи

Можливо, варто було б придумати більш солідну назву, але на цьому ефірі я буду давати саме своє розуміння, свій досвід, свої принципи. Деякі речі виявляться несподіваними для вас, тому що вони йдуть в розріз з популярними догмами про гроші. Але саме вони допомогли мені прийти туди,де я зараз. Я не мільйонер, але заробляю стільки ж, скільки мер в моєму місті. Цей ефір може бути корисний не тільки письменникам, але і всім людям, хто відчуває фінансові труднощі або не може вийти на новий рівень доходів. Тому що на ньому я розповім правду про гроші, яка не залежить від того, чим ви займаєтеся.

★ День 2. Письменство як бізнес

Чому бізнес-підхід необхідний, щоб прийти до професійного письменництва. Розберемося з помилковими установками, які Вас обмежують. Чому хотіти грошей від письменства-це нормально. Чому підхід "пишу для себе" - це шлях в нікуди, якщо ви хочете монетизувати свою творчість. Як знайти свій жанр і своє місце в ньому. Як просувати і продавати свою творчість, не перетворюючись на набридливого продавця і не опускаючись до спаму. Дам покроковий план стратегії, яка приведе вас із ситуації "письменство - моє хобі" до ситуації "письменство - моя професія".

Доступ тільки до першого дня-1500 рублів.
Доступ до першого і другого дня - 2500 рублів.
Другий день окремо не продається, тому що без бази, яку я дам в перший день, ви не будете готові до другого.

Друзі, знижок на цей інтенсив немає і не буде. Ціна - нижче нікуди, я ставлю мінімум саме тому, що інтенсив потрібен в першу чергу тим, у кого з грошима "все складно". Чи не проебіте цей шанс.

Якщо ви коли-небудь бачили рекламу курсів з грошового мислення, ви знаєте, скільки вони зазвичай коштують. Якщо ви на них ходили - Ви знаєте, що там дають: грошовий квадрант, інвестування, відкладай 20% з доходу, віддавай 10% на благодійність - коротше, всі ті речі, на які у вас тупо немає грошей я вже не кажу про грошові ритуали інші танці з бубнами. Ні в якому разі не хочу образити тих, хто проводить такі курси. Просто я знаю, що насправді потрібно поміняти, щоб "домовитися" з грошима.

Швидко, концентровано, тільки те, що ви можете застосовувати вже зараз. Те, що я дам вам за пару годин, стане відправною точкою для кардинальних змін у вашому мисленні і у Вашому житті. Ніякої езотерики, ніяких грошових "магнітів" і схем. Просто жорстка правда про те, чому у вас немає грошей і як це виправити.

Ефіри пройдуть о 18-19 листопада, початок о 12:00 мск. Запис буде, але краще бути присутнім онлайн, щоб мати можливість задати свої питання.

Але це ще не все! Я розумію, що багато в цей час знаходяться на роботі, тому буде ще чат, в якому будь-який учасник після перегляду запису ефіру зможе задати свої питання. ЧАТ буде працювати до, під час і ще тиждень після інтенсиву! Тобто Ви отримуєте набагато більше, ніж просто один або два ефіри.

Хочеш грошей? Ти знаєш, що робити

https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-160959695_33901

Угорі