Старт 18 жовтня
Програма Майстермайнда:
Ми опрацюємо переконання і цінності в основних сферах нашого життя, зробимо повну ревізію всіх наших переконань і цінностей:
Ставлення до себе
Гроші
Діти
Секс
Відносини з чоловіком
Батьки
Реалізація
Кар'єра/бізнес
Друзі
Соціум
Опрацюємо всі основні сценарії нашого життя:
Бедняжечка
Старашечка
Ображенка
Борець за справедливість
Без вини винний
Сором і сором
І,відповідно, основні стратегії з ними пов'язані-
Вистраждати,заслужити,довести,покарати себе, сховатися.
А також, Я дам дуже важливий інструмент, як дати підтримку собі раз і назавжди! Люди, які навчилися підтримувати себе-найуспішніші в світі, вони попереду планети всієї!
Опрацюємо мислення з позиції нестаток. Коли ти відчуваєш постійно з позиції нестачі чогось.Дефицитарное мислення.
Є 2 позиції:
Тривалість майстермайнда 6-8 тижнів.
Вартість-донейшн, тому вказую приблизну.
Програма Майстермайнда:
Ми опрацюємо переконання і цінності в основних сферах нашого життя, зробимо повну ревізію всіх наших переконань і цінностей:
Ставлення до себе
Гроші
Діти
Секс
Відносини з чоловіком
Батьки
Реалізація
Кар'єра/бізнес
Друзі
Соціум
Опрацюємо всі основні сценарії нашого життя:
Бедняжечка
Старашечка
Ображенка
Борець за справедливість
Без вини винний
Сором і сором
І,відповідно, основні стратегії з ними пов'язані-
Вистраждати,заслужити,довести,покарати себе, сховатися.
А також, Я дам дуже важливий інструмент, як дати підтримку собі раз і назавжди! Люди, які навчилися підтримувати себе-найуспішніші в світі, вони попереду планети всієї!
Опрацюємо мислення з позиції нестаток. Коли ти відчуваєш постійно з позиції нестачі чогось.Дефицитарное мислення.
Є 2 позиції:
- життя з достатку-у мене все добре,і мені всього вистачає,зі мною все так
- Життя з позиції дефіциту,коли мені весь час здається,що я недо-я не гідний,я недостатньо хороший,я недостатньо гарний,я недостатньо вмію. Мені весь час не вистачає грошей,не вистачає часу,не вистачає енергії,любові. Тобто ти живеш в постійних нестачах .
Тривалість майстермайнда 6-8 тижнів.
Вартість-донейшн, тому вказую приблизну.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CUiFf14stzS/?utm_medium=copy_link