Що нового?

Придбаний Групова сесія Маестро "Попроси і отримай" (Дар'я Хенсон)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
22 Червня 12:00 @ по Москві

Маестро-це енергія, яка пробуджує в нас єдність і те, чим ми є!

А ви бажаєте прокинутися і проявитися, як той діамант, яким ви насправді є?

Якщо так, то я запрошую вас на групову сесію маестро.

Що таке Маестро?

Маестро-це нагадування про те, що все в цьому світі розвивається і будується на енергії. Якщо ми змінюємо енергію, світ миттєво змінюється. Мить-і інша реальність! Це нагадування того, що проблеми нереальні, вони не справжні - ми їх створюємо. Ми робимо щось таким твердим, неминучим і нерозв'язним, що це подібно стіні розділяє нас справжнім світом, повним можливостей. Так народжуються і підтримуються проблеми, які можна перетворити в можливості, всього-то змінюючи енергію і точки зору, які застигають у вигляді проблеми. Кожна проблема-це не розігріта, що не відтає, що не знайшла місця у вашій реальності можливість.

Маестро-це стан повної присутності, повного контролю з простору уважності, повного бажання бути внеском і бути можливістю, яка до цього не існувала.

Маестро-це здатність змінити в світі все що готове змінитися і підштовхнути нові зміни які до цього не існували.

Маестро-це бажання і здатність бачити що є, що може бути, і що буде... бачити що необхідно для того щоб зміни відбулися, що зупиняє зміни на клітинному і енергетичному рівні... здатність доторкнутися до цієї молекулярної структури і бути з нею так що вона не може не змінитися.

Маестро-це енергія яка дає життя всьому. Проходячи повз троянд, ця енергія надихає троянди бути великим, розпускатися краще, пахнути сильніше, дарувати більше радості.

Маестро-трансформує неможливе в можливе.

І сесії маестро змінюють неможливе в життях і світах людей.

І дуже вдячна, що у мене є така можливість бути цим і дарувати ці сесії світу.
https://privatelink.de/?https://www.da-ria.com/maestro-session

Угорі