Що нового?

Придбаний GSR-сесії для себе тариф Стандарт (Анна Бернухова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9559 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 216.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Метод нового покоління для поліпшення свого життя через роботу з внутрішнім світом і підсвідомістю. СТАРТ наступного потоку в жовтні
відгуки тих, хто практикує метод GSR
Більше відгуків у ВК та Instagram за хештегами #Gsr_ясделалетосам та #GSR_1модуль
Після розстановки життя моя понеслася галопом, так я точно не жила ніколи.

Тільки я приїхала, полетіла в Пітер. Ще восени ми з подружками придумали потрапити на шоу Жан Поля Готьє і купили квитки, щоб вже точно зустрітися. Може хтось пройде повз, не розуміючи, а для мене це прям подія ✨ ✨ ✨ я працюю стилістом, захоплена модою, історією моди, з дитинства люблю кутюр'є, моделей, журнали мод. Це моя якась професійна важливість. Ми з подружками відмінно провели час, гуляючи по музеях, виставках з одягом Петра I . Але найбільше диво сталося, коли ми дізналися, що Готьє приїхав до Пітера і вийде на сцену саме в той день, коли ми купили квитки. Побачити живу легенду ✨ ✨ ✨ давно моє серце так не стукало. Прекрасний стан закоханості і збут мрій.

Я повернулася до Омська. Мені пише представник великої Ювелірної мережі нашого міста і пропонує стати їх обличчям раніше б я відмовилася. Я б вважала себе недостатньо молодий, я ж не модель, у мене вікові зміни, поплив овал обличчя, я не саме відповідне обличчя для реклами ювелірки.

Але я погодилася! Якщо що є фотошоп . І взагалі останнім часом мені всі говорять, яка я гарненька .

Десь в перерві я заробляю 150 тисяч, віддаю борг, і знову займаю, і їду на 3 модуль знову в Таїланд. Підключається чоловік, кличе друзів, і ми їдемо вже бандою на 2 тижні відпочивати, а я поєднувати з навчанням.

Повертаюся в місто, мені приходить повідомлення, що мене номінували на премію року "перша леді" в сфері, в якій працюю я дев'ять років працюю в своїй професії, відчуття, що мене не помічали, а тут разом визнали всі мої заслуги.

А ще в січні я вирішила, щось міняти в своїй професії і робити те, що ніколи не робила. Я анонсувала тур в Париж! Ідея була в тому, щоб разом ходити по музеях, модних будинках, вінтажках. Зараз би ми планували поїздку і в травні б рвонули, мені написали близько 20 осіб з формулюванням: "... це так круто поїхати з тобою ... це так круто побачити Париж твоїми очима..." Я не шкодую, що поїздка зірвалася через зовнішні обставини, я отримала набагато більше від анонсу-величезний кредит довіри тих людей, які мені написали! Це дуже крутий стан! ❤

Всі ці події сталися всього за три місяці. Це явно не мої швидкості це швидкості gsr ✨ ✨ ✨
Надія Шульга
цей курс для вас, якщо:
Ви багато працюєте над собою Вивчаєте практики, працюєте з психологом. Пройшли багато сесій і відчуваєте поліпшення від терапії. Але раптові стреси провокують відкати і доводиться починати все спочатку.

шукаєте себе
Ви пробували різні езотеричні практики, їздили на ретрити, розраховували натальні карти і перероджувалися на ребефінге. Але в житті чомусь нічого не змінилося.

але в душі порожнеча
На вигляд у вас все добре: бізнес, сім'я, діти, подорожі, маленькі і великі радості. Але в душі порожнеча. Ви досягли всього, і не знаєте куди рухатися далі.

ви допомагаєте людям
Ви психолог або коуч і шукаєте прості та ефективні способи, щоб досягти своїх результатів і привести туди своїх клієнтів.

у вас є мета
Ви зробили вже багато підходів, намагалися досягти її різними способами, але мета "не дається".

у вас є мрія
Ви проговорюєте афірмації, практикуєте позитивне мислення, проходите марафони і складаєте карти бажань. Але мрія як була, так і залишається мрією, недосяжною і прекрасною.
https://privatelink.de/?https://gsreducation.ru/obuchenie-1-modul-gsr-online

Угорі