Що нового?

Придбаний Гуру продають консультацій (Марат Хуснуллін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1140 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Новий online інтенсив від Марата Хуснулліна для коучів, езотериків, психологів, тренерів, експертів.
Дата і час: 15-16 серпня 2018 року

Ви отримаєте ефективну схему продажів 1 на 1, для того щоб легко повторити мій результат, і моїх клієнтів по кроках 1-2-3 і отримати від 50 до 300 т. р.
1.Як швидко знайти клієнтів на продають консультації, навіть влітку
  1. 27 безоплатних швидкісних способів пошуку клієнтів;
  2. 3 платних способи реклами в контакті, навіть для езотериків;
  3. Покрокове керівництво по запуску розумної сарафанки;
Ваш результат після цього модуля:
Ви виберете для себе улюблені способи пошуку клієнтів, терміново їх запустіть і отримаєте заявки на продають консультації.

2. Головний скрипт продає консультації, "Назустріч мрії" з конверсією 30-80% в оплату
Я помітив, що мало хто використовує консультації, що продають, у своїй практиці. А адже це 4 в 1:
  1. дослідження;
  2. допомога людині;
  3. Купівля дорогого коучингу та консультацій;
  4. піар і запуск сарафанки на повну.
не дарма назва нашого головного скрипта " на зустріч мрії!"Тому що така консультація призводить до мрії. Ваш клієнт отримує шанс на трансформацію і нове життя, а ви стаєте багатим коучем світу, путешетствуете, розвиваєтеся, проводите час з сім'єю і займаєтеся улюбленою справою. Я вже 20 років роблю консультації, і скажу що це вічна тема. Найважливіший навик, який варто освоїти. Після якого у вас почнуть купувати і на вебінарах, і на живих заходах, і навіть на випадкових зустрічах. Наприклад, у мене одна така бесіда раптово переросла в консультацію, і покупку коучингу за 144 000 Р.І ось що я вам пропоную. Станьте гуру продажів один на один, щоб продавати свої дорогі консультації та особистий коучинг.
Ви отримали PDF інструкцію 15 сторінок і навички проведення консультації " на зустріч мрії!"

3. 7 pdf скриптів, на всі випадки життя включаючи VIP від 100 000 р
1)" Співбесіда " - коли Вам пише людина, яка вже хоче купити ваш коучинг;
2)" 1 Питання = 1 відповідь " - Консультація 10 хвилин, коли мало часу;
3)" продажі через улюблених клієнтів " - коли консультації проводите не ви, а ваші клієнти;
4)" езотерична консультація " - коли ви додаєте в консультацію Рейки, тетахеллінг, духовну інтеграціоніку, зелений перезапуск, астрологію, нумерологію та інші езотеричні течії;
5)" VIP консультація " - коли ви продаєте програму від 100 000 до 1 000 000 рублів;
6)" 3 золотих питання " - щоб продавати за 5 хвилин або в режимі діалогу vk;
7)" 11 платинових питань " - щоб точно знати що хоче купить ваш клієнт, і продати йому саме це;
Ваш результат після цього модуля: у вас є скрипти на всі випадки життя.

4. Інструкція, що робити після консультації, щоб клієнт все-таки купив, навіть якщо він не купив;
Часом ви робите консультацію, і начебто клієнт залишився задоволений, і є надія, що він купить, але ви посоромилися запропонувати свої послуги, і не зрозуміли що клієнт вирішив в результаті. Що робити, щоб не чекати біля моря погоди.
  1. 3 дії в кінці консультації, щоб клієнт захотів купити;
  2. 1 питання, якщо клієнт відмовився купувати;
  3. Завдання клієнту, щоб клієнт про вас не забув;
  4. що робити після консультації, щоб клієнт все-таки купив;
  5. 17 підсилювачів продажів, коли здається що все пропало.
У вас є чітке розуміння і чек-листи, що робити в тих чи інших випадках, щоб ймовірність покупки вашого коучингу була максимальною .

5. Формула відповіді на складні заперечення;
Ви чули таке? Що якщо будете вміти відповідати на всі заперечення у вашій темі, то продажів у вас стане набагато більше.
Ось які заперечення я регулярно отримую на консультаціях:
  1. я подумаю;
  2. у мене немає грошей;
  3. Дорого;
  4. я прийду до вас пізніше;
  5. я і так вже в трьох коучингах.
І це зовсім не означає, що клієнт не купить. Найчастіше, заперечення-це зацікавленість. І все що потрібно, правильно відповісти. Хочете отримати універсальну формулу відповіді на будь-яке заперечення, плюс конкретні відповіді на всі складні заперечення, які є у вашій практиці?
Ви отримали PDF формулу відповіді + конкретні відповіді на всі складні заперечення. І якщо раніше ви не могли з ними впоратися, то тепер легко це робите.

6. Як дізнатися світосприйняття клієнта, цінності, метапрограми, щоб краще зрозуміти, допомогти і продати
Щоб:
  1. краще зрозуміти клієнта,
  2. розмовляти з ним однією мовою;
  3. допомогти йому;
  4. Привести його до покупки коучингу та консультацій екологічно і без тиску;
  5. зрозуміти чи варто його брати;
  6. і відмовити, якщо не хочете, щоб він купував ваш коучинг.
Ваші клієнти будуть говорити вам, що Ви їм дуже сподобалися, і що вони бачать однодумця, і відчувають руку допомоги, і що ваші слова як пісня.
І навіть якщо вони не куплять ваш коучинг, то вже то точно оплатять щедрий символ грошей, і напишуть відгук 1000 знаків, і запустять про вас сарафанку.

1. Як ніколи не проводити безкоштовні консультації і отримувати максимальну оплату, навіть за продають консультації
  2. Закон енергообміну;
  3. як донести інформацію до клієнта;
  4. Як в підсумку отримати мотивованих і вдячних клієнтів;
  5. як екологічно вплинути на розмір донейшина, щоб він був максимальним.
Ваш результат після цього модуля: ви більше ніколи не будуть консультувати безкоштовно.
+ розберемо 2 кейса мій і клієнта
https://privatelink.de/?http://master.kouchimira9.ru/

Угорі