Що нового?

Набір учасників HackUStress: стрес і біохакінг (Анастасія Родіонова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 662 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

авторський Курс
  • вивчення механізмів стресу та нейрокорекції
  • депресія, тривожні розлади, нейромедіатори
  • Практична робота зі станами
біохакінг - тренд на сьогодні, механізм, який дозволяє мені інтегрувати знання біохімії, нутриціології, хімії їжі, мікробіології і прикласти їх до важливої проблеми: стрес.

Стрес і депресія-проблема 1 в суспільстві, особливо зараз.

Вчитися працювати зі стресом депресією, когнітивними здібностями, шукати ключі до залежностей і настрою! Протягом останнього року я провела 5 вебінарів на теми стресу, гіпотоламо-гіпофізарної осі, панічних атак, циркадних ритмів у відомих онлайн школах, прочитала десяток книг, присвячених нейрокорекції, психофармакології, фізіології та біохімії стресу, на останній конференції я також говорила на тему депресії і нутриціологічної корекції поведінкових розладів. Мої близькі добровольці вже працюють зі мною зі своїми залежностями, депресивними станами, хронічним стресом і результат мене радує.

hackUstress - не просто стік інфи, статей, картинок.

Це цілий курс з відео уроками, статтями, важливими схемами, опитувальниками і навіть телеграм каналом, Куди я буду кидати посилання на дослідження (якщо ви лікар, Нутриціолог або біохакер, вам це важливо)

Стрес, вплив гормонів стресу на організм (імунітет, щитовидна залоза, вуглеводний і жировий обмін, репродуктивна система та ін), гормональні зміни при депресії,
Як нейромедіатори впливають на наш настрій і як можна це хакнути))
Навчимося розбиратися в нейромедіаторах,
Навчимося розуміти як ті чи інші процеси, стрес модулюють наші поведінкові реакції.
ПМС, тривожність, депресія пов'язані зі зміненою біохімією, а вона в свою чергу залежить від вашого харчування, дефіцитів поживних речовин, вашої генетики. І так... з усім можна працювати і значно поліпшити якість життя!

Звичайно практична інфа: Харчування, добавки, схеми, травички, практики, лайфстайл, ефіри

автор: Анастасія Родіонова. Нутриціолог, мікробіолог, біотехнолог. Науковий консультант Інституту МІІН

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CAUQz0RJqD0/

Угорі