Що нового?

Придбаний [[Hamburg] 5 кращих практик з Машею Гамбург. Повний курс (Марія Гамбург)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 176.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
суглобова розминка сукшма вяяма і сегментарний рух хребта
"Суглобова розминка сукшма вьяяма і сегментарний рух хребта" - це техніка, якій кілька тисяч років вона використовувалася, як підготовча до тривалого нерухомого сидіння в медитаціях і ідеально підходить сучасній людині, тому що він тривалий час нерухомо сидить: багато працює за комп'ютером або постійно за кермом автомобіля і т. д.

Практика опрацьовує всі суглоби: від великих до найдрібніших. А також залучає в цю роботу по сегментах відділи хребта, всю лінію спини і вивільняє фасцію від затискачів.

В результаті комплексу Ви отримуєте вільне, тепле, живе, вільно дихаюче і готове із задоволенням рухатися тіло. Навіть люди з затяжними тривалою історією проблем зі спиною обожнюють цей комплекс за його ефективність!

Тряска
Shaking-це дуже популярний і неймовірно ефективний спосіб роботи з усім тілом. Ви буквально витрушуєте з тіла, як з килима пил, все зайве напруження.

Дуже багато людей недооцінюють ефективність такого простого способу і не виконують практику трясок регулярно, що я рекомендую і саме для цього в цьому відеоуроці я демонструю найрізноманітніші способи виконання тряски для того, щоб Ви знайшли спосіб, що підходить саме вам з урахуванням ваших особливостей тіла і обмежень.

Рекомендую виконувати його не просто щодня, але і по кілька разів на день, буквально по 1-2 хвилині між процесами після будь-якого стресу, тобто в моменти, коли було б логічно струсити з себе накопичений обсяг напруги, що в сучасних реаліях досить часте явище протягом дня.

Привітання сонцю
"Привітання сонцю" прикрашає мою добірку, будучи самим інтенсивним інструментом, однак, я подаю його в цьому відеоуроці з урахуванням всіх обмежень, які часто зустрічаються у людей і показую, як за допомогою простих інструментів в домашніх умовах створити собі ідеально зручні умови для практики, навіть якщо здається, що суглоби здатні тільки на суглобові гімнастики типу сукшма вьяями.

"Привітання сонцю" можна і потрібно робити регулярно людям з різним рівнем фізичної підготовки. Стандартна рекомендація-6 кіл в день, 108 кіл ми робимо в рідкісних випадках час від часу і до цього готуємося, поступово нарощуючи кількість кіл щоденної практики. Однак я не орієнтую вас на цифри і пропоную почати з 1 кола, і раз в тиждень збільшувати кількість кіл.

Практика допоможе вам:
  • поліпшити ваше фізичне здоров'я;
  • гормональний баланс;
  • приголомшливий естетичний результат.
Комплекс нахил прогин вкрай корисний, і в чомусь тут можна провести паралель з поклонами, які є в кожній Стародавній релігії, які не просто змінюють стан людини, а змінюють його гормональний баланс в сторону більш смиренного, спокійного, рівного, і насправді це приголомшливий комплекс, який дається різними школами йоги в різних варіантах, але я вибрала саму, на мій погляд, щадну для тіла і суглобів, проте ефективну при хорошій відбудові асан, яку я даю. Їй дуже легко слідувати і ви отримаєте приголомшливий естетичний результат від цього комплексу, але і настрій він підніме Вам, абсолютно точно, вже після першого кола.

дихання Наді-Шодхана
"Подих Надішодхана" - це давня Техніка, про яку відомо, на жаль, не так вже й багатьом людям. Ця техніка ефективна і вражаюча тим, що вона може як підбадьорити, так і розслабити. У неї є 2 варіанти виконання, і я ознайомлю вас з простим інструментом, який завжди допоможе в будь-якій ситуації повернути баланс і гармонійне, потрібне вам в цей момент стан.

Практикуйте буквально кілька кіл (хороший орієнтир — 10 або 20 кіл) перед будь-якою ситуацією, де потрібно бути в більш розслабленому стані, прибрати напруженість, роздратування або складні емоції.

Практика моментально повертає вас до контакту з собою, збалансованого стану, знижує тиск, прибирає головні болі. Неймовірно ефективно робити її перед медитативною практикою і після

сканування тіла
Ніщо не допоможе вам скинути напругу дня так ефективно, як "сканування тіла". Так, на цю практику потрібно знайти час, але в цій практиці ви в якомусь сенсі, нарешті не робите нічого, все, що ви робите, це відпускання напруги і слідування за голосом і своєю увагою.

Якщо ви перевтомлені або надмірно втомилися, то на початку практики сканування буде ефект засипання, ви будете просто відключатися і прокидатися до кінця практики або навіть через деякий час після нього. Дайте своєму тілу і нервовій системі, трохи часу — це сигнал, вона дає вам сигнал про те, що вона перевтомлена, нервова система перевантажена, але тільки як ви перестанете засинати при цій практиці почнеться хороша глибока робота.

https://privatelink.de/?https://amburg.org/practices/best-practices

Угорі