про що цей курс?
У цьому практичному курсі Я не тільки детально поясню вам теоретичну частину, але й:
Цей курс для вас, якщо ви колись вчили часи:
Або використовуєте, але дуже невпевнено і часто невірно!
чому варто вчитися саме у мене?
Ще в далекому 2012 році я зняла відео, в якому розповіла про свій підхід до англійських часів - які насправді не зовсім часи =)
З тих пір відео подивилися майже 1 мільйон 300 тисяч глядачів!
То в чому проблема з англійськими часами?
Часів в англійській мові всього три (або навіть два, в залежності від того, як ставитися до майбутнього часу)!
А все інше-це різні нюанси або акценти, на які звертає увагу мовець, описуючи якусь дію.
Наприклад, ви хочете підкреслити, що дія триває прямо зараз (прямо зараз ви читаєте це текст) або тривала в минулому (в суботу ви весь вечір дивилися серіал).
Або, наприклад, досконалість дії - ви щось робили і таки с_робили!
У російській мові ці нюанси або акценти передаються через додаткові слова або зміна самих слів-плаваю/пливу/плавав/плив/доплив/попливу/допливу-відчуваєте?
А в англійській мові для цього є спеціальні граматичні конструкції!
Наприклад," я плаваю " (щотижня, наприклад ) - I swim
А ось "я пливу" (прямо зараз) - I am swimming
Щоб зрозуміти і відчути цю саму логіку англійських "часів" ми і будемо протягом цього майстер-класу постійно тренуватися в перекладі наших російських думок в англійські конструкції.
Третій етап розпочнеться після набору групи - орієнтовно в грудні 2020 року. Тут розберемо всі правила узгодження часів і відпрацюємо їх на практиці.
У цьому практичному курсі Я не тільки детально поясню вам теоретичну частину, але й:
- разом пройдемося по всіх часах,
- зрозуміємо їх специфічну англомовну логіку,
- навчимося висловлювати наші російські думки через англійські конструкції,
- на кожному кроці постійно будемо практикувати використання часів-практика, практика і ще раз практика
Цей курс для вас, якщо ви колись вчили часи:
- у школі,
- інституті,
- на курсах,
- У репетитора,
Або використовуєте, але дуже невпевнено і часто невірно!
чому варто вчитися саме у мене?
Ще в далекому 2012 році я зняла відео, в якому розповіла про свій підхід до англійських часів - які насправді не зовсім часи =)
З тих пір відео подивилися майже 1 мільйон 300 тисяч глядачів!
То в чому проблема з англійськими часами?
Часів в англійській мові всього три (або навіть два, в залежності від того, як ставитися до майбутнього часу)!
А все інше-це різні нюанси або акценти, на які звертає увагу мовець, описуючи якусь дію.
Наприклад, ви хочете підкреслити, що дія триває прямо зараз (прямо зараз ви читаєте це текст) або тривала в минулому (в суботу ви весь вечір дивилися серіал).
Або, наприклад, досконалість дії - ви щось робили і таки с_робили!
У російській мові ці нюанси або акценти передаються через додаткові слова або зміна самих слів-плаваю/пливу/плавав/плив/доплив/попливу/допливу-відчуваєте?
А в англійській мові для цього є спеціальні граматичні конструкції!
Наприклад," я плаваю " (щотижня, наприклад ) - I swim
А ось "я пливу" (прямо зараз) - I am swimming
Щоб зрозуміти і відчути цю саму логіку англійських "часів" ми і будемо протягом цього майстер-класу постійно тренуватися в перекладі наших російських думок в англійські конструкції.
Третій етап розпочнеться після набору групи - орієнтовно в грудні 2020 року. Тут розберемо всі правила узгодження часів і відпрацюємо їх на практиці.
- 4 заняття в прямому ефірі + записи
- Узгодження часів і складні пропозиції
- " вічний " доступ до записів
https://privatelink.de/?https://school.happyhope.ru/timemachine#order