Євгенія Рогальська
Спікер NaukRoom
Спікер конгресів із превентивної медицини
Особистий лікар
українських зірок
Член British Society for Research on Aging
Член American Association of Anti-Age Medicine
Моя мета — допомогти вам зберегти молодість, здоров’я та енергію через поєднання доказової медицини та превентивного підходу.
Я — Євгенія Рогальська, лікар-терапевт, ендокринолог. Від червня 2024 року лікар-психіатр.
Амбасадор інтелігентної медицини
Я Сильна. Лекція Євгенії Рогальської
Всього за 60 хвилин лекції ви дізнаєтесь, як повернути енергію восени без виснаження і постійної боротьби із собою.
Ви навчитеся розрізняти втому, вигорання й синдром хронічної втоми. Зрозумієте, які аналізи варто здати та як підтримувати себе через сон, харчування, роботу зі стресом і сапліменти, що дійсно допомагають.
Програма курсу
Лекція
Презентація
Вага, сон, настрій, енергія: які гормони диригують нами?
Ціна: 899 грн ~21.32 usd
Уроків: 3
Мова: Українська
Спікер NaukRoom
Спікер конгресів із превентивної медицини
Особистий лікар
українських зірок
Член British Society for Research on Aging
Член American Association of Anti-Age Medicine
Моя мета — допомогти вам зберегти молодість, здоров’я та енергію через поєднання доказової медицини та превентивного підходу.
Я — Євгенія Рогальська, лікар-терапевт, ендокринолог. Від червня 2024 року лікар-психіатр.
Амбасадор інтелігентної медицини
Я Сильна. Лекція Євгенії Рогальської
Всього за 60 хвилин лекції ви дізнаєтесь, як повернути енергію восени без виснаження і постійної боротьби із собою.
Ви навчитеся розрізняти втому, вигорання й синдром хронічної втоми. Зрозумієте, які аналізи варто здати та як підтримувати себе через сон, харчування, роботу зі стресом і сапліменти, що дійсно допомагають.
Програма курсу
Лекція
Презентація
Вага, сон, настрій, енергія: які гормони диригують нами?
Ціна: 899 грн ~21.32 usd
Уроків: 3
Мова: Українська
https://health-demiia.kwiga.com/courses/sindrom-khronichnoyi-vtomi